הצילו!!!!

הצילו!!!!../images/Emo107.gif

מצאנו גורה בת שלשה חדשים שננטשה לאחר שהיתה מעורבת בתאונה היו היא בת 5 חודשים צולעת אבל שמחה וטבת לב. יש לה רק בעיה אחת קשה והיא שכל דבר שאפשר לנתק מגיע לקיבה שלה דבר שגורם לה להקאות . האם יש למשהו עיצה איך להפסיק את הזלילה האבססיבית הזו? תודה.

lilithmm

New member
חסרים פרטים....../images/Emo107.gif

האם הגורה אוכלת גם רהיטים
את צריכה להשגיח עליה ולא לתת לה להשמיד חפצים בבית. דאגי שיהיו לה חפצים משלה שהם שונים מחפצי הבית, עדיף לקנות מחנות לבע"ח, ולא לתת לה כצעצוע ללעוס נעלים משומשות שלך. את לא יכולה לתת לגורה לאכול נעל ישנה ולצפות ממנה להבדיל בין הנעל הישנה לנעל החדשה. בזמן שאת לא יכולה להשגיח עליה את צריכה לתחום אותה. כמובן שאת יכולה לנסות לשים עליה זמם ולראות אם הי עדיין מצליחה להרוס חפצים. אנא השאירי יותר פרטים לגבי הגורה שלך. בינתיים מגיע לך את
פורום הכלבים השבועי על הצלת הגורה

אוכלת הכל

היא אוכלת הכל לפחות כל דבר שאפשר ללעוס נראה לי שהיא בטראומה כיוון שעד שמצאנו אותה היא היתה זרוקה בפראק ושם יש כלבים בוגרים שכנראה אילצו אותה להילחם על מזונה . היא אפילו נובחת וכועסת על שני הכלבים שלנו גם אם הם מתקרבים לאוכל שלנו .

kasa

New member
איפה זה ??

אני פשוט המומה מהסיפורים שאני שומעת בזמן האחרון על כמויות הכלבים המשוטטים... באיזה עיר נמצא הפארק הזה ?

למעלה