הצילו

• פותח הנושא romy1
  • פורסם בתאריך

perfecta

New member
תעשי ככה,../images/Emo29.gif

תלכי לראות אצל אחד מהאנשים שקרובים אלייך, או אל חברים, או אצל שכנים, או אצל המשפחה שלך...לא יודעת .. אני לא הייתי מאבדת תקווה, תשמע נשארו עוד 20 פרקים זה מעט...אז זה לא יהיה כ"כ נורא ללכת לראות אצל מישהו אחר עד תום הסדרה לא?

תגובה להצילו חח.....

תגידי להורים שלך שאת רוצה לראות "מיכאלה" ואם הם כל-כך רוצים לעבור לyes תגידי להם שיעברו עוד חודש או 3 שבועות כי "מיכאלה" עוד 3 שבועות משהו כזה נגמר אז...

פשוט מאוד

תברחי מהבית!! זה מה שאני הייתי עושה!! יס זה מסרוחחחחחחחחחחחחח הוט רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

כן גם ההורים שלי רוצים לעבור ליס...

מבינה לליבך... זה מזה קשה! אבל מיכאלה תגמר עד שהם יעברו... ואני יפסיד ג'ואן מארקדיה שנות השיבעים כולם אוהבים את ריימונד רוזוול וכל הקומדיות אבל אני עדיין ממשיכה לקוות שלא נעבור... וגם אם כן הטלוויזיה זה לא כל החיים לכי לבלות עם החבר'ה... תצאי... למי יש זמן לטלוויזיה <יש זמן אבל אני מנסה לעודד>...

BaByGuRrRl

New member
ראסמי..מה יש להורים עם יס?

אולי הם מעבירים אחד לשני מסרים בטלפתיה שכולם צריכים לעבור ליס? אתמול אבא שלי שאל אותי אם יש סיבה שאנחנו נשארים בתבל ולא עוברים ליס..אמרתי לן שכן..מיכאלה. הזהרתי אותו שאם לעבור אז רק כשנגמר מיכאלה.

תיפי1

New member
גם ההורים שלי רצו לעבור ליס

והם עדיין רוצים אבל בינתיים אני עוד מצליחה לשכנע אותם להישאר בהוט

HaDaRoSh

New member
לשמחתי אבא שלי ואני באותו צד../images/Emo3.gif

אנחנו לא רוצים יס ואם אבא שלי לא רוצה אפחד לא ישנה את זה

mary17

New member
גם אמא שלי רוצה יס

גרררררררררראבל דאגתי להסביר לה מה יקרה אם היא תעבור לפני שיגמר מיכאלה היא וויתרה על הרעיון

זה בגלל

שיס יות רזול מהוט!! אנחנו מעדיפים הוט כי אנחנו לא משלמים, אבל הם אלה שמשלמים, והם מעדיפים לשלם פחות!! קמצניםםםםםםםםםםםםםםם

עזרה

גם אצלי ההורים שלי רוצים לעבור ליס אז אמרתי להם תתכחו עד שמיכאלה נגמרת ועשו מה שאתם רוצי!! פשוט תלכי לראות אצל מישהו בן דוד סבא סבתא משהו כזה ואת גם מזמננת אלי אם את רוצה :)

למעלה