הצילו

טלולה1

New member
הצילו../images/Emo101.gif

הכנתי באגס באני ליום הולדת של הבן שלי ביום שישי הכנתי אותו כבר לפני כמה ימים והוא גדול וקשה עכשיו הכנתי עוגה והכנחתי אותו על העוגה והוא כמעט טבע בתוך העוגה הוצאתי אותו מהר ודחפתי לעוגה ופל ארוך ועליו הצבתי את באגס באני עברו 10 דקות והוא עדיין עומד על תילו האם הסכנה חלפה??????? אני מפחדת להוריד ממנו את המבט שלא יפול ויהרוס את העוגה

טלולה תצמידי אותו לעוגה עם רואייל

ותתמכי עם ספוגים או כל דבר אחר שיש לך, עד מחר מבטיחה הכל יהיה בסדר, ולמה אין תמונה
.

לאפין

New member
אני דווקא מודאגת

ופל עלול להתמוסס באישהו שלב, ואז התמונה תשקע שוב. אם יש לך אפשרות לצפות את העוגה בבצק סוכר, אז שימי שכבה עבה מתחת לתמונה, ואז היא לא תשקע. את יכולה לשים אותה גם על בצק רטוב. אם אין אפשרות כזו, הייתי מנסה למצוא משהו יותר עמיד ורחב לתמיכה.

טלולה1

New member
נעלמה ההודעה שלי../images/Emo4.gif

בינתיים הוא עומד על תילו אני מפחדת שהוופל יתמוסס חתכתי עיגול בבצק סוכר כדי לדחוף פנימה את הוופל העיגול בקוטר של הגוף של הארנב ומעל עומד הארנב זאת אומרת שאין כרגע בצק מתחת לארנב רק וופל איך אתן מייצבות דברים כבדים? גילגולית-אם הוא יחזיק מעמד עד מחר תהייה תמונה אם לא תסתכלי על הארנב שלך-ותדמייני...

טלולה1

New member
תודה לשתיכן על העצות. ליתר בטחון

הרמתי אותו מהופל הנחתי "פיתה" שמנה מבצק שגדולה רק מעט מהפתח שעשיתי קודם ומעל ה"פיתה" הארנב עם המון cmc ואם הצלחתם לעקוב אחרי עד כאן ולהבין מה עשיתי קבלו ח"ח

טלולה1

New member
../images/Emo7.gifעד לפני שעה הוא עוד עמד

שרד את כל הלילה ועכשיו פתאום נפל ונשברו האזניים

טלולה1

New member
תודה חמודה על ההצעה

אני לא מתייאשת הוא התנתק מהבצק ,הפיתה הנוספת כי היא בזווית בניתי עוד פיתה ואני אייצב אותו מחדש ואוסיף גזרים לתמיכה גם הכפות ידיים נשברו אבל בסוף יהיה בסדר חייב לא?

טלולה1

New member
תודה בננות. קבלו אותו אחרי תיקונים

רק שיחזיק מעמד מחר לגן. לא רואים ברור אבל היד שלו נשענת על שק גזרים

../images/Emo12.gifיו גם לשלך קוראים עמרי../images/Emo35.gif

עוגה מתוקה, הידיים באמת נראות קצת שברריות לכן עדיף בגדלים כאלו לעבות טיפה ולתמוך בפנים עם פסטה. מחזיקה אצבעות למחר.....

1נרקיס

New member
וואו ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

העוגה נהדרת טלולה! למה היית חייבת שהידיים יעמדו ככה באוויר בפיתול? אולי כדאי מראש להניח אותן בתנוחה "נינוחה" יותר ככה שיהיה יותר יציב. הגזרים מקסימים, ובאגסי מקסים. כל הכבוד (ועוד כל הכבוד על אורך הרוח)

טלולה1

New member
תודה../images/Emo140.gif

גם לבן הקטן שלי קוראים עמרי... יום ההולדת שלו באוגוסט אבל אין גן באוגוסט אז אני עושה לו עכשיו וזה ממש לא בגלל שחיפשתי הזדמנות לעשות עוגה (כן,כן, מאמינים לך) ושבוע הבא יש עוד יום הולדת הפעם בתאריך הנכון לבן הגדול שלי

MP826

New member
יצאה לך עוגה נהדרת ../images/Emo70.gif

הגזרים הקטנים כל כך חמודים
ובאגס סאני יצא לך ממש קופי
כל הכבוד

למעלה