הצילו

מיקיג

New member
הצילו../images/Emo10.gif

הנישואים שלי ושל אישתי קורסים. היא תמיד מצפה ממני להרבה דברים, ואני - בלגניסט ושכחן - מאכזב אותה ללא הרף. היום המצב קריטי הצילו

adam33

New member
תרוצים ותרוצים

בטוחני שגם היא כאישה מבינה יודעת להבחין בין קברים " ששכחת" לבין אכפתיות שאינה קשורה לשכחה. גם אם אתה שוכח דברים איני יודע כיצד לייעץ לך כיצד לזכור כי גם אני לא זוכר דברים אני יכול לומר לך שניתן ואפשר בדברים אחרים להרבות במקום כמו פרגון כמו לבקש ממנה שתזכיר לך או למישהו אחר לחלק את העבודה בבית בינך לבינה כמו להיות ראשון בחובות והמטלות ככה כשתחייך ותומר שכחתי היא תנשק אותך ותומר כן פשוש אבל אתה אהובי ואני סולחת לך... השכחה היא רק תרוץ טוב לכך שאתה לא עושה ובשבילה הקש ששבר את הגמל..

פ י צ י ת

New member
אולי אתה רוצה לשכוח?

אולי אתה כבר לא אוהב אותה? אולי היא מצפה ממך ליותר מדי? תגיד לה אילו דברים אתה מסוגל ואילו לא. אבל כדי שלא תתאכזב כדאי לך לעמוד במה שאתה מבטיח לה לא ברור מה אתה רוצה- לעמוד בציפיות שלה? לשנות אותה?את עצמך?

זהו נגמרו התרוצים צריך להתבגר..

כן גם לי זה היה ככה.. כל הזמן שחכתי דברים ולא זכרתי כלום. יום אחד החלטתי לקחת את עצמי בידיים, ככה להעמיד את הבית לפני הכל, התקשרתי אליה(אל חמדת נעורי) כל שעה, ממש נדנדתי אבל לאט לאט למדתי לנהל רישומים, רישומים כפולים, פתקים בכיסים, עם עזרה מאשתי האהובה, לחברי לעבודה אמרתי שכל פעם שהם רוצים ממני משהו שיתחילו כאילו אני לא זוכר כלום, וגם שיזכירו לי על מה מדובר, לא שאני סנילי פשוט יותר מהר ככה לארגן את החשיבה, והחיים היום הרבה יותר נוחים, אני התקדמתי בעקבות זה בעבודה, הורדתי את רמת הבלגן שלי, אפילו שולחן שלי אין לי כדי שלא אהיה מבולגן.. מה יש לי להגיד לך .. בהצלחה וחיים מאושרים. רק תיקח אחריות..

מיקיג

New member
../images/Emo4.gifתודה

תודה על כל התגובות. ברור שאני צריך ניעור רציני. אבל פשוט ניסיתי כבר המון פעמים לארגן מחדש את החיים (כן כן, עם פתקים, יומן רשימות והכל) אבל בכל זאת, בכל פעם שאני נרגע ומרגיש שהיחסים שלנו , הכל חוזר. הרעיון של להתקשר בכל שעה ולהיות נודניק.... דווקא מוצא חן בעיני... Desperate times calls for desperate measures ! ואת זה אני מתכוון לנסות ולישם: בימים הקרובים אני אנסה להיות ממש קרציה חשבתי גם לנסות פסיכולוג. יש למישהו המלצות? (אני מחפש מישהו בתל-אביב וצפונה) ניראה לי שבצורה זו, לא אוכל להגיע למצב בו אני באשליה שהכל בסדר כ´כ בקלות...

למעלה