הצילו....

טרהקוטה

New member
הצילו....../images/Emo10.gif

שנייה של חוסר תשומת לב והסח דעת (טוב, אני תופרת כשהרדיו ברקע. ובדיוק היו חדשות...), זה כל מה שהיה צריך כדי לחבל במכנס ג'ינס מפוספס ומקסים. שנייה אחת קטנה, בה קבעתי את הכפתור בצד אחד ואת הלולאה בצד השני. הצדדים הלא-נכונים, כמובן. אז את הכפתור אין שום בעיה לפרום ולתפור במקום אחר. אבל מה לעשות עם הפתח של הלולאה (שם המקום הנכון של הכפתור?)? איך אפשר לסגור/ להטליא אותו? כל כך לא בא לי לפרום את כל החגורה ולהכין מחדש... חייבת להיות דרך אחרת, לא?

שזו תהיה הבעיה האחרונה

את יכולה לסגור את תפר הלולאה בתפירת תפר זיג זג ולתפור את הכפתור במקום הלולאה מה קרה ? אף אחד לא יגי עם העיניים עד למותן שלך כדי לבדוק את מיקום הכפתור .

טרהקוטה

New member
לא, ברור שלא,

העניין הוא לא אסתטי אלא ממש טכני. לא ידעתי מה לעשות. יש הרי רוכסן למכנס, ואי אפשר לסגור אותו בצורה הפוכה. אבל הרעיון שלך נשמע לי גאוני! לפרום את התפר הקיים של הלולאה לפני שאני סוגרת את הפתח שלה בזיגזג? או פשוט לזגזג על הכל?

לא חבל?

בטח כבר עבדת על המכנסיים לא מעט, אז למה להוציא אותם עם דפקט? לא תתבאסי בכל פעם שתלבשי אותם? עדיף להשקיע עוד קצת ולהחליף את החגורה.

טרהקוטה

New member
אז לפרום, את אומרת? ../images/Emo7.gif

נו, שוין. אני צריכה לחשוב מה מבאס אותי יותר - לפרום-לגזור-לחבר-לתפור מחדש את החגורה, או להסתובב איתם פגומים קצת. מכל מקום, מוסר השכל מהסיפור הזה (אין מקשיבין לחדשות בשעת התפירה!) בהחלט למדתי. תודה על העצות והאמפתיה!

שש שבע

New member
ועוד איך שמקשיבים לחדשות, ולמוסיקה,

ולתוכניות של רשת א' ולאוניברסיטה הפתוחה. תאמיני לי השכלה מקבלים לא מהתפירה אלא ממה ששומעים. וזה לא מחבל בעבודה. הבגדים יוצאים קצת יותר חכמים...

רות מלר

New member
בגדים משכילים

יותר מפעם אחת קרה לי שדקה לפני שסיימתי בגד אירע אסון בעיקר כי נהגתי לתפור בין חצות לחמש לפנות בוקר ובשמונה יצאתי למשרד. פעם בניקוי עודפי תפר גזרתי את השרוול - הוספץי טלאי מאותו הבד פעם הכנתי לולאה בצד ההפוך. הפריטים האלו עם הדפקט המולד היו האהובים עלי במיוחד. מה גם שהם היו תזכורת נוכחת למה לשים לב.

טרהקוטה

New member
ידעתי שמה שאני צריכה

זה את הטיעון שיטה את הכף... אם כך, הוחלט - אלו יהיו המכנסיים עם הדפקט, שאני אוהב במיוחד למרות -ובזכות- חוסר המושלמות שלהם. ומאחר והחולצה אצלי תמיד מעל המכנס ואף פעם לא בתוכו - זה יהיה הסוד הקטן שלי (ושלכם...). אני הולכת לזגזג את הפתח. אני רק מקווה שזה יהיה מספיק חזק לעמוד בלחצים למיניהם.

טרהקוטה

New member
תודה לכל מי שייעצה לי. ../images/Emo140.gif

הלכתי היום לעבודה, מהדסת לי כטווס בגאווה במכנסיים החדשים שלי. מעולם לא הייתי אדיבה כל כך לחברי לעבודה ("לא, את תשבי, אני אקום להביא שתייה. מה, המכנסיים? איזה יופי ששמת לב..."). ורק אנחנו יודעים על הלולאה שהחליפה יעוד.

למעלה