הצילו ! תעזרו לי !

הצילו ! תעזרו לי !

היי ! למי שיש זמן (וגם אם אין )פליז אני לא יודעת מה לעשות ! אני בת 16 ולפני כמה ימים התחיל איזה קשר עם חייל בן 19 (!!!).. עוד לא נפגשנו מאז אותו יום . הוא נישמע חמוד בטלפון , אבל אני לא יודעת אם להמשיך את הקשר או להתחיל לסנן ומהר ! האמת שזה קצת מלחיץ .. או שהוא פדופיל קטן או שהוא סבבה .. מה לעעעשששות????

חבר שלי בן 19

ואני עוד חודשיים 17. מה פדופילי בזה? זה הכי נורמלי בעולם. אם הוא חמוד וכייף לך איתו אז לכי על זה. למה לוותר סתם?

Clueless Maiden

New member
נמ

מסכימה עם סיוון. חבר שלי גדול ממני בשנתיים. גם 3 שנים זה לא כזה הבדל גדול.

מורוש60

New member
אני מצטרפת לסיוון

אני עוד חודש בת 17 וחבר שלי בן יהיה בן 19 .... זה לא כזה נורא גם אני בהתחלה הייתי לחוצה מזה...ובאמת שזה לא מפריע!! תנסי תראי לאן זה זורם!! אבל באמת שההפרש בגילאים זה כלום... שיהיה רק בהצלחה ותעדכני אותנו

Svetik In Love

New member
תנסי

את לא תפסידי כלום אם תנסי. בכל מקרה למרות שחבר שלי בגיל שלי לצאת עם בנים מבוגרים במספר שנים זה נורמלי לגמרי.

R B G

New member
גם אני אומרת תנסי..

היה לי יומולדת 17 לא מזמן והאקס שלי עוד מעט בן 20. בקיצור, פערי הגילאים האלו נורמאליים בעיני החברה אם זה משנה לך, ומכאן והלאה זו כבר הרגשה שלך וחיבור שלכם.

פדופיל??? לא נסחפנו קצת?

סך הכל 3 שנים, חבר שלי יותר מבוגר ממני ב 5 שנים. בגיל 15 יצאתי עם בן 19. בגיל 16 יצאתי עם בן 21. סך הכל מספר, אם הולך יופי, לא הולך חותכים.

OgaliO

New member
ואי מה הקשר ??

אני בת 16 וחבר שלי בן 20.. מה קשור פדופיל? ולא הבנתי מה מלחיץ? חח העבודה שהוא בן 19 או העובדה שהוא חייל?!

היי,

מצטרפת למה שכולן אמרכו לגבי הגיל זה אחלה וזה נורמלי גם חבר שלי גדול ממני ב 3 שנים וזה בסדר גמור אני 19 והוא 22.. אין בזה שומדבר שהוא לא בסדר.. אם נראה לך שהוא מתאים לך לכי על זה.. בהצלחה..

למעלה