הצילו - תחפושת פיל

עירית ל

New member
הצילו - תחפושת פיל

אחרי התעקשות של שבועיים על תחפושת של "בן-אדם", סופסוף נמצאה אלטרנטיבה (נורמלית???) - תחפושת של פיל. אז אוזניים, אין בעיה, נחבר לכובע וזנב זה טריביאלי. גם כפות רגליים אפורות עם ציפורניים לבנות ענקיות יהיו. אבל חדק וחטים? מעל המצח? מתחת לסנטר? על האף??? אני ממש אובדת עצות.

לאה_מ

New member
פיל? וואו, את ממש בת מזל!

אורי רוצה לזברה או לזבוב, ואם אין אז לתנין... חדק זה נראה לי קצת מפריע. אני חושבת על משהו שמתחבר לכובע מקדימה, יורד על האף וממשיך כלפי מטה. צריך להדביק את זה לגשר האף באיזו צורה, כדי שזה לא סתם יטלטל ויכסה את העיניים. חטים נראה לי מתחת לסנטר משני הצדדים. איך את עושה את זה? את מייצרת לבד?

עירית ל

New member
חשבתי לתפור מלבד אפור.

לא נראה לי כל כך מסובך. האמת שמרב שזה לא נראה לי מסובך, פשוט לא בדקתי עוד בחנויות אם בכלל יש כזו תחפושת. דרך אגב - תני לי זברה anyday.

נעה גל

New member
בוודאי שיש בחנויות! כובע פשוט ונוח

שמכיל את החלקים - בסביבות 60 ש"ח

ראיתי תחפושת של פיל בהמון חנויות

אבל רק במידות קטנות. (יכול להיות שקיימות גם בגדולות אך מאחר וזה לא רלוונטי עבורי אז לא בדקתי)

נעה גל

New member
ואני רוצה להוסיף משהו לכל ההורים

המחפשים - תדאגו שהתחפושות של הילדים יהיו נוחות ללבישה, לתנועה ולהורדה, אם צריך. זה די עינוי ללבוש תחפושת שקשה לזוז בתוכה במיוחד אם אתה ילד פעלתן. אצלנו אגב, איתמר מתחפש לזחל הרעב ואורן מתחפשת ל- נסיכת הטבע... עם כנפיים. מה שאומר שגם השנה היא תלבש שמלה לבנה מתנפחת עם תחרה כמו של כלות וכנפיים. אין לי מושג מה יש לה מהשילוב הזה אבל, בשנים האחרונות התחפושות שלה נראות בסיס אותו הדבר, רק עם שם אחר...

לאה_מ

New member
../images/Emo6.gif

גם שירה מתחפשת השנה לפרפר, ואחרי ששאלתי אותה אם היא רוצה בגד גוף שחור וכנפיים סגולות, היא אמרה שהיא רוצה את בגד הגוף הורוד והכנפיים הורודות שיש לה מהתחפושת של הפיה... איזו ילדה חסכונית
(אם כי כשהיא הבינה שהיא יכולה לקבל עוד בגד גוף, היא נזכרה שפרפר זה באמת בצבע שחור...
). איך עושים הזחל הרעב? חשבתי לעשות לאורי תחפושת זברה מטרנינג לבן שנדביק עליו פסים שחורים, אבל מכיוון שאין לי טרנינג לבן, אני חושבת שכבר יותר זול לקנות תחפושת מוכנה מאשר טרנינג...

נעה גל

New member
איך עושים זחל הרעב? אין פשוט מזה!

אני, בכבודי ובעצמי, עם זוג ידי ורגליי, יצאתי החוצה לחנויות התחפושות וקניתי תחפושת של זחל. עלה 64.99 ש"ח. תמיד לפני פורים עולות בי מחשבות כפירה "אולי השנה אני אתפור לילדים את התחפושות? אולי השנה נחפש אותם למשהו מקורי?" אבל אז, אני נפגשת עם הגיס שלי שתמיד מספר לי שאימא שלו כל השנים הייתה משקיעה את הנשמה בתחפושת שלו - תמיד הוא היה הכי מקורי. והיא תפרה תחפושות מדהימות (ראיתי תמונות). אבל באותה נשימה הוא גם מספר שפורים עבורו היה, בדיוק בגלל זה, חג מעיק ושיש לו זכרונות מרים מהחזרה הביתה בסוף היום עם חלקים מהתחפושת בידיים בגלל שהתחפושת לא עמדה במאורעות היום. זה ישר מוציא לי את הרוח מהמפרשים ואני חוזרת להיות אמא שקונה תחפושות. כשאני עושה משהו (ואי אפשר להאשים אותי שאני לא יודעת לתפור..) זה תמיד חייב להיות הכי מושקע, ויש לי חשש (מבוסס) שאני אעיק על הילדים עם הצורך שלי במשהו מושקע. לגבי הזחל הרעב באמת לא הייתי צריכה להוסיף כלום, התחפושת הגיעה מלאה (עם כל הרגליים
). אצל אורן אני בטח אוסיף כל מיני אלמנטים כבקשתה (מה זה נסיכת הטבע בלי כמה פאייטים נוצצים לרפואה?) ובכך יתאזן הצורך שלי בלתפור, ושלהם להתחפש למה שהם רוצים. אחרי פורים, התחפושות נכנסות בשמחה וצהלה לארגז התחפושות והם ממשיכים ללבוש אותן כל השנה. ועירית ל - להתחפש לבן אדם זה פשוט גדול. הילד פילוסוף!

ריניני

New member
זחל או מרבה רגליים זאת גם

תחפושת סופר-מוצלחת לתינוקות זוחלים (שההורים שלהם נורא מתרגשים מהפורים הראשון ביחד ורוצים מאד מאד לחפש אותם או שהאחים הגדולים שלהם לוחצים): לובשים בייבי גרו בצבע אחד (שזה בין כה וכה מה שלובשים רב הזמן), ואליו מחברים רגליים שעשויות מגרביים צבעוניים ממולאים במשהו (נגיד נייר עיתון). גם על הידיים והרגליים מלבישים גרביים כאלו שגוזרים להם את הקצה הסגור, ואותם לא צריך כמובן למלא. זה יוצא חינני ביותר ולא מציק. רצ"ב דוגמא מלפני שנתיים

נעה גל

New member
את כמובן צודקת!

זה מרבה רגליים. אני לא מאמינה! בשביל מה יש לי תואר שלם בביולוגיה?

כרמית מ.

New member
גם ההורים שלי תמיד השקיעו בתחפושות

והיו לנו תחפושות נהדרות: מקוריות, יפות - ובהחלט נוחות (זה היה התנאי הכי חשוב של ההורים שלי. בלי אביזרים שצריך להחזיק ביד, ונ-ו-ח - שאפשר להשתולל עם זה, או במקרה הכי גרוע, להוריד חלק מפריע ואז להשתולל). ולפעמים באמת בא לי להיות מן אמא משקיענית כזו. אבל אני חושבת - כל כך הרבה עבודה, ובאמת הם השקיעו שעות ולילות רבים בהכנה - בשביל יום אחד, בקושי? כמה טוב שיש לנו מחסן תחפושות. אוריין ביקש כבר מזמן להתחפש לאריה, אבל כשהגענו למחסן, ואחרי שהאחראית שמרה לו במיוחד תחפושת אריה (היא שמעה אותו מדבר על זה) - הוא כמעט התפתה למשהו אחר (אבל זה באמת היה פחות מוצלח, והוא חזר לאריה). מיתר רצתה להיות פרפר צבעוני - וזה אומר מכנסיים כחולים וחולצה לבנה (וכנפיים כמובן). למה? ככה. עד השנה, אגב, הם התחפשו לפי קבוצות, כך שזה גם פחות מפחיד, וגם לא דורש מההורים לשבור את הראש, כשלקטנטנים זה ממילא לא ממש משמעותי, אבל גם לא כדאי לוותר לגמרי - בשביל האווירה (אלא אם כן ילד לא מעוניין).

ריניני

New member
אפשר לחפש באינטרנט כל מיני

תחפושות פיל, כאלו שקונים וכאלו שעושים, ולנסות לבנות איזה גרסה פרטית ממה שהם עושים (ככה תכננתי לשירי, שביקשה להיות צפרדע, תחפושת מצויינת ופשוטה להכנה). חיפשתי לך קצת ב-google והנה כמה לינקים שמצאתי: ראש הפיל בתור כובע עוד ראש בתור כובע - גרסה אחרת חדק על האף (לא כל כך ברור איך מחובר) בטח יש עוד המון. בהצלחה!

a n a

New member
תחפושת פיל

ראיתי תחפושת של פיל בחנות כפר השעשועים תבדקי יש כמה חנויות כאלה בארץ חוסך את כאב הראש....

למעלה