הצילו! תולעים!!!

הצילו! תולעים!!!

אתמול היינו אצל אחותי, יש לה בריכה בחצר (כזו על עמודים) היא שמה במים כלור ויש לה מסנן חשמלי למים. מסתבר היום שלשני הילדים שלה יש תולעים!!! איכס!!!
מישהי/הו יודעת אם אפשר להידבק בתולעים בבריכה? הכלור הורג את הביצים או שאם הבת שלי בלעה מים עם ביצי תולעים היא תידבק??? בכל מקרה עשויה להידבק אבל הם היו המון בבריכה... הילדים של אחותי היו ללא בגד ים

mishmish04

New member
תאכילי אותם סלט עם שמן זית והרבה בצל

החומצה שבבצל הורגת את התולעים והביצים.

הרופא טוען שאמבטיה לא מעבירה תולעים

כל ענה לי כששאלתי על אמבטיות משותפות

עודדת אותי!

אני מקווה שזה תופס גם לבליעת מי בריכה כשצוללים.... אין דבר שאני נגעלת ממנו יותר!!! זה לא יאומן שקיים טפיל כזה!!!
המזל שלנו שהגננת של הבת שלי מקפידה מאוד מאוד על כך שהילדים ישטפו ידיים לפני האוכל ואחרי השירותים! לא היו לנו מגפות תולעים בגן...

handsfree

New member
אני הייתי מתחיל

בלפרק את האחות הזאת לו הייתה לי...
לא חשבה להגיד לך לפני...?

חחח

היא לא ידעה! אחרי לילה ללא שינה של הבכורה שלה היא לקחה אותה לרופא כי היא הייתה ממש חסרת שקט, עצבנית ומוטרדת. לא אמרה שמגרד לה. בכל אופן הרופאה איבחנה את זה ממש מהר, לא היה מקום לטעויות! התולעים עשו הופעת בכורה מרגשת!!!

אל תדאג, אם היא תידבק אני אהיה כזאת פולניה (ואני לא!) שהיא תחפור לעצמה בור

איך זה קורה הדבר הזה????

ממה נדבקים בזה? איך זה מגיע?
שאדע ממה להיזהר...
אין הרבה דברים שמגעילים אותי בעולם הזה,
אבל תולעים מכל סוג,
ממש כן!!!!!!!!!!!!

אזהרה! תאורים גרפיים

הדרך להידבק בתולעים היא בליעת הביצים שלהם... איך זה קורה את שואלת

תולעת ששוכנת במעיו של ילד תמים יוצאת לה באישון לילה לאיזור פי הטבעת ושם מטילה את ביציה ואז חוזרת לה "הביתה". כמובן שלא מודבר בתולעת אחת וזה מגרד!!! הילד המתוק מגרד את אחוריו, ונדבקות ביצים על אצבעותיו ומתחת לציפורניו. בדרך לסלון/ שרותים הוא נוגע בכמה חפצים ומשאיר מזכרות ביצים בכל עבר... ילד אחר /הורה נוגע בידית הילד בה נגע הנגוע, הולך למקרר ומנשנש לו סנדוויץ'. סנדוויץ' טעים עם פסטרמה וחמוצים וקצת ביצי תולעים ואז גם הוא נדבק!!! בקיצור תחשבי מה קורה בפעוטונים ובגני ילדים שהגננות/מטפלות/ילדים לא מקפידים על נטילת ידיים אחרי שרותים או אחרי החלפה....ועל הגירודים במהלך היום כשאין הכרח לשטוף ידיים...
"המזל" שהטיפול פשוט אבל זה מגעיל ודוחה.... עדיין לא היה לבת שלי ובטח לא לתאומים. מקווה שלא הייתה הדבקה קולקטיבית בשבת האחרונה

למעלה