הצילו תולעים

sdratler

New member
הצילו תולעים

שלום לכולם, גילתי שלילדי יש תולעים (ביתי הגדולה לא הפסיקה לבכות שכואב לה בטוסיק - בת 5) מה אפשר לעשות? חשוב לציין שיש לי תינוק בן שנה וחודשיים שראיתי בטיטול שלו מלא תולעים(בצואה) האם גם הוא יכול לקבל תרופה? ושאלת השאלות מה אפשר לעשות על מנת שלא ידבקו שוב? תודה

טוטס

New member
תולעים - ממילון המונחים שלנו

1.שום עוזר נגד תולעים עובד אך לא נעים,פשוט לקחת שן שום למרוח בוזלין וכמו נר לטוסיק.השום הורג את האמא התולעת . 2.לאכול שתי שיני שום 3.לכתוש גרגירי תורמוס ולאכול אותם אם לא רוצים להתעסק עם שום.לפי הידוע לי מספיק לאכול שן שום אחת לא מקולפת . ומנסיונה של רגינה האחת: ביתי בת השנתיים חזרה יום אחד עם תולעים מהפעוטון (מהסוג הלבן הקטן) . נכנסנו ל"כוננות תולעים" (דומה לכוננות כינים) והרתחנו מיידית את כל המצעים והמגבות של כולם בבית וכן פיג`מות ובגדים תחתונים. אחר כך התחלתי להוסיף שום לכל מה שהילדה אכלה (קצצתי קטן קטן) הפסקנו עם דברים מתוקים לחלוטין כי התולעים אוהבות סוכר פשוט וכשהן רעבות יותר קל להרוג אותן. ופעמים ביום עשיתי לה טיפול שום בפי הטבעת. זה הולך ככה: את בוחרת את שיני השום הקטנות בראש השום, חשוב לקלף אותן שתישארנה שלמות כי אם פוצעים את השיניים זה שורף. את מחדירה את שן השום באותה דרך שמחדירים נר אקמול. זהו. לא שורף לא בכניסה ולא ביציאות ואחרי יום - יומיים פוסק הגירוד. כדאי להתמיד ולהחדיר שן שום אחת ליום לפחות, במשך עשרת הימים הבאים למקרה שעוד ביצי תולעים תבקענה והסיפור יחזור על עצמו. במשך הטיפול יש לדאוג להיגיינה יתרה ולשטוף ידיים תמיד כשצריך (לפני אוכל ואחרי שירותים) גם אם מדובר בפעוט שמחליפים לו טיטולים, יש לדאוג לשטוף הן את ידי המחליף והן את ידי הפעוט. ובא לציון גואל בנוסף - זרעי דלעת הם תרופה עתיקה לתולעי מעיים. יש להשתמש בזרעים טריים ובשלים. כמו כן זרעי דלעת עשירים באבץ ובשמנים המונעים ומטפלים במצב של בלוטת ערמונית מוגדלת. אופן השימוש: לטיפול בתולעי מעיים יש לערבב 60 גרם זרעים כתושים (מומלץ עם הקליפה) עם מים ודבש עד קבלת עיסה. את העיסה יש לאכול בשלושה שלבים – כל חלק כל שעתיים. רק בריאות

sdratler

New member
תודה וספר שאלות

להכניס שן של שום? זה לא ישרוף להם? בנוסף יש לי קטנציק בן שנה בבית גם בו ניתן לטפל עם השום? תודה

למעלה