הצילו - שפעת

הצילו - שפעת../images/Emo70.gif

כן, כן, חברים, היא כאן, במלוא עוזה והדרה. ה-ש-פ-ע-ת. אתמול בצהרים כבר הרגשתי אותה מגיעה. היא ככה הסתובבה מסביבי, חשבה אם להיכנס או לא. ניסיתי להבריח אותה. התחלתי לשתות כמויות של לימון ודבש. לקחתי תוסף תזונה שאמור לעזור למערכת החיסונית. מלמלתי לחשים עתיקים (או שזה סתם היה המוח הקודח שלי, לכו תדעו) ובכל זאת, היא החליטה שאני קורבן מתאים ותקפה אותה בכל הכוח. הבוקר, בטיפשותי, עוד נסעתי לעבודה, אבל אחרי שעתיים הבנתי את הרמז והלכתי הביתה. מי כאן בדיוק אוהב חורף???

אדומה2

New member
שפעת היא ממזרה לא קטנה

קודם כל, סתם לידע כללי, כדאי להיות חולים לפעמים, זה תרגול מצוין למערכת החיסון. לא יותר מדי, לא פחות מדי. כמו כל דבר בחיים (חוץ מסושי). הדבר הכי חשוב בשפעת- לנוח והרבה. לנוח, לנוח, לנוח, לנוח. שפעת, הידועה בכינויה המחלה-שגורמת-להרגיש-פויה, מגיעה הרבה פעמים כשיש לנו המון אקשן עם המון דברים במקביל. ואז פתאום מגיע משהו שנותן לנו את האפשרות לנוח. כך שזה יכול להיות גם מאוד נחמד.
לשתות הרבה- לא רק תה (זהירות עם תה, יש קפאין- גם אם קצת, שמשתן וכך מאבדים נוזלים), גם מים זה מצוין. מרק עוף- הכי טוב. להכניס כתומים- גזר, בטטה, דלעת, וכמובן כל השאר, והפעם לאכול גם את הירקות, וכמובן גם את העוף. אוכל מבושל הוא נפלא בזמן מחלה, הוא קל לעיכול, מאוד מחזק את הגוף ואין מניעה לאכול אותו 7 פעמים ביום. גם אם נדמה לך שאחרי יומיים התגברת על הסיפור, תני לעצמך את ההנאה שבספק עוד יום. שפעת ידועה בתור מחלה-שגורמת-להרגיש-פויה פעם אחר פעם אחר פעם. נדמה שהיא הלכה, הולכים לעבודה ואז שוב חולים לעוד שבוע. תרגישי טוב, יעל שאוהבת חורף.

אימם

New member
תצחקי עליה בפרצוף

אל תתני לה להרגיש שהיא חשובה....אל תתני לה להחליש אותך, תעבדי עליה, קחי אקמול ולכי לישון החלמה מהירה

הילהל

New member
בעבר דווקא חיבבתי שפעות

אהבתי את הפינוקים של להיות חולה, משכתי עוד יום בבית אחרי שהחום ירד קראתי לפחות ספר אחד לשפעת אחת אבל היום אני מבועתת רק מהמחשבה, כי כעצמאית כשאני חולה רק אני נדפקת... נסי גם להנות מהשפעת, אם תתני לעצמך לנוח ולהחלים כוווולם ירוויחו (חוץ מהשפעת)

mykal

New member
אוףףףףףף מיותר לחלוטין--תזרקי אותה מהחלון,

אבל אם את לא מצתיחה לעות זאת מהר,אז לפחות, תנסי ממש תנסי להנות ממנה--ע"י המנוחה. דרך אגב לא החורף הביא אותה , פשוט כי הוא שכח להגיע, ואני כ"כ כ"כ מתגעגעת אליו. תנוחי, תרגיעי, והחלמה מהירה מהירה.

mykal

New member
../images/Emo52.gif על הטעות--מצתיחה= מצליחה, לעות=לעשות

למעלה