הצילו שטפונות

salpter

New member
הצילו שטפונות../images/Emo61.gif

אני נמצאת בדיכויי ארוך, הרופא הבטיח לי דימומים שעלולים להתפתח, אך הנה הופיעו שטפונות אני חוזרת ש י ט פ ו נ ו ת, (אני רגילה לדימומים כבדים אחרי כוריגון.) אבל זה משהו לא יאמן. שום אמצעי הגייני לא מחזיק יותר משעה, אני לא יכולה לעשות שום פעולה הדורשת מאמץ, כי מיד הכל נשפך, אפילו להתכופף (סליחה על התאור הדרמתי, לערב שבת). אני זוכרת בנות מן הפורום שזה קרה להן, אבל אילו המימדים? כך זה יהיה כל הדיכוי? כואב לי על הB12 ההולך לביזבוז, ועכשיו אני לוקחת בהסטריה כי החלו לי סחרחורת מישיבה לקימה. ביי וסוף שבוע רגוע.

וואלה בזבוז נוזלים ../images/Emo144.gif

נזכרתי בטיפ ששמענו במפגש על מה כדאי לעשות עם זה
דפנוש - מצטערת, זה נשמע די זוועתי, ואני לא מכירה את התופעה. אולי כדאי להתקשר לרופא
שבת שלום חמודה

מרב.

New member
דפנוש,

אני לא יודעת ממה את מדוכאת
(סינרל או משהו אחר), אבל גם לי כשקיבלתי סינרל בדיכוי ארוך היה מחזור שלא יאומן. קצר יחסית- אבל עם גושים וכזה שלא איפשר להשתמש בטמפונים. הכי פדיחה שהייתי צריכה לעשות US במצב הזה לוודא שחלות נקיות ומדוכאות להתחלת טיפול- אוי לבושה
אז זה נורמלי- תרגעי, ומקווה שירגע בקרוב..
מרב

אני "מדוכאת" טיבעי ../images/Emo8.gif

אינני מקבלת דיכוי כלשהו מלבד סטרוטייד בעת טיפול, אז אין לי שמץ מושג מהן תופעות הלוואי הניגרמות. א-ב-ל לפני הלידה המוקדמת שלי היו לי וסתות כאלה חזקות ולכן הייתה לי אנמיה מאוד קשה ולכן אני חושבת שזה לא טוב שיש כזה דימום חזק, הייתי ממליצה לדבר עם רופא או אפילו (בלי להלחיץ) לקפוץ למיון כדי שהם יתנו לך תרופה כלשהי שיחליש מעט את הדימום. בנוסף, אני מקווה שאת לוקחת כדורי ברזל, במידה ולא אני ממליצה לימים הבאים כדי שלא תתעלפי או תפלי חלילה עקב הסחרחורות. תרגישי טוב. סאני.

א י נ ס

New member
מסכימה עם סאני

אין לי נסיון בנושא, אבל אם את מסוחררת מקימה לישיבה זה יכול להיות אנמיה, או לחץ דם מאוד מאוד נמוך. אני הייתי ניגשת למיון, כמו שסאני ייעצה לך. העיקר שתרגישי טוב, אינס

למעלה