הצילו פינוטק גנביםםםםםםםםםםםםםםםםםם

נצליח

New member
הצילו פינוטק גנביםםםםםםםםםםםםםםםםםם

כולם פה עדים שאני מעוניין לסגור את הפוזיציה של ה-2000000 בלירה דולר והם לא נותנים לי לא דרך המערכת ולא דרך החדר עיסקאות בטוענה שעכשיו אי אפשר לסגור. אני שואל אותם מתי כן ואחד אומר לי לא יודע . אחר אומר לי עוד מעט ונחזור אליך כשיוכלו. אחד אומר לי היום לא יכולים לבצע עיסקאות בגלל החג בחו"ל ואני שואל אותו הרי היום פתחתי את העיסקא הזאת מקודם והוא לא עונה לי . משהו רקוב פה ובינתיים השטרלינג בורח לי למעלה ואני מפסיד . מה אני יכול לעשות דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

יקימונו

New member
שלח להם פקס דחוף עם הבקשה שלך

ותשמור את האסמכתא או לתת הוראה טלפונית ולהקליט את השיחה לציין ממתי אתה מנסה לתת הוראה שלא מבוצעת.

elbaria

New member
פינוטק ועוד

מתי ילמדו הסוחרים בארץ להמנע מתופעות מזוכיסטיות. למה לא תעבדו עם בנק מסחר מסודר ולא כזה שלא בהכרח פועל לטובתכם. גם אם רוב הטעויות הם שלכם,,

יקימונו

New member
בבנק המירוחים גבוהים מדי

ואת העיסקאות סוגרים בטלפון ולא דרך מערכת מיסחר וזה יוצר לפעמים בעיה.

elbaria

New member
בנק מסחר

הכוונה כמובן הייתה לחברת מסחר- שלא עושה שוק תודה על התיקון

שושן7

New member
רק אל תשכח לעדכן אותנו מה היה בסוף

תעיין בחוזה שלהם ותראה שמותר להם הכל מה לעשות

bogii

New member
למה אתה מחכה ?

למה אתה לא שם הוראות במינון של TP ו-SL במערכת? בפאוד היה ספייק של 500 פיפס בדולר יין כ-90 פיפס והכל חזר לקדמותו כאילו שלא היה כלום יש מצב שיעשו עוד תרגילים כאלה בקיצור כל אלה עם החשבונותהקטנים ופוזיציות גדולות? רובם נכנס למרגין קול תוך סגירתהפוזיציה לגדולים שעובדים במינון עם סטופים ופרופיטים בהתאם? המצב קצת יותר טוב

למעלה