תודה
הבעייה שכבר הייתי אצל יועצות הנקה והבעיות לא עוברות הן רק מתחלפות, כל פעם זה משהו אחר, כל פעם אני אומרת אני אתן לזה עוד צ'אנס ומשהו אחר נכנס לתמונה, קיוויותי שכשנגיע לגיל המיוחל של 4 חודשים ההנקה כבר תהפוך לשגרה שלא צריך להתעסק במחשבות איתה וזה לא ככה. העיסוק המתמיד במה יהיה אם תהיה לי עוד סתימה כל כך מעייף שלא לדבר על העייפות שלי מלנסות לשחרר אותן בזריזות לפני שזה מחמיר ובעלי כועס שאני רוצה עוד יעוץ הנקה כי הוא אומר שזה ללכת עם הראש בקיר שיש בעיה ועוד בעייה ואני לא מתעייפת ורוצה עוד יעוץ וגם הוא אומר שמה כבר יכולים לחדש לי הרי כבר שמעתי את כל העצות האפשריות וראתה אותי יועצת הנקה מוסמכת.. אני כן מרגישה שאני רוצה עוד יעוץ אבל כבר לא יודעת אם אני סתם מתעקשת אני כבר חולמת שהוא יתחיל לאכול אוכל מוצק כדי שההנקה תפחת ואני חושבת שזה לא נכון כי אז אני מאיצה בו סתם וחולמת שיעבור הזמן במקום להנות מהתקופה הזאת.... ואני לא יכולה לשכנע את הבן שלי לינוק בצורה אחרת ממה שהוא יונק ( כי הוא מתעצבן שהזרם יורד ומחליף צד אחרי כמה דקות) וזהו אני כבר מרגישה מבואסת אבל לא רוצה להפוך את ההנקה לעול שאני סוחבת, רוצה להנות! תודה על התמיכה, כבר לא יודעת מה לעשות...... לילה טוב