הצילו ערפד אנרגטי

• פותח הנושא הל
  • פורסם בתאריך

הל

New member
הצילו ערפד אנרגטי

שלום לכולם! קצת רקע: יש לי שכנה שהיא ערפדה אנרגטית, היא מתקשרת עלי 10-15 פעמים ביום, בוכה על הבעיות שלה, מבקשת בקשות "קטנות",מדברת על הנכדים, מרכלת על השכנים. אחרי כול שיחה איתה אני מרגישה עצבנית ועייפה, כמה פעמים אחרי התקפה מאסיבית במיוחד מצידה-חליתי פיזית(אנגינה). היא לא שואלת מה שלומי ולא נותנת לי להכניס מילה כשהיא מדברת עלי שעות. תמיד אומרת: אחרי שאני מדברת איתך, אני מרגישה כול כך טוב, את תמיד מקשיבה לי..." סוף סוף הבנתי והחלתי להתרחק ממנה, ניתקתי טלפון ל-3 שבועות, כשפוגשת אותה, ממהרת ללכת הביתה, אבל היא לא קולטת, היא ממשיכה להטריד אותי יום אחרי יום, אני כבר רוצה לחנוק אותה, אבל ממשיכה להתנהג בנימוס. מה אתם אומרים האם פשוט להגיד לה בגלוי שהיא ערפדה אנרגטית עבורי ואני לא רוצה להיות איתה בקשר? היא מכירה את המוסג-היא אמרה לי שכלתה-ערפדה אנרגטית ותמיד עושה לה רע. תודה

לא מכירה את המושג אבל...

מכירה טוב מאוד אנשים מהסוג הזה, ש"נוגסים" באנרגיה שלנו. אני ממליצה לך לבדוק על הגנות אנרגטיות... תבדקי אם מתאים לך לעשות שינוי בעצמך, אצלך, ללמוד להיות יותר עצמאית. במקביל, אפשר לנסות להתרחק ממנה, אבל זה ניראה לי תמיד פתרון חיצוני... בהצלחה...

ערפדים אנרגטיים -פתרון!

ובכן ... במסגרת עבודתי נתקלתי לא פעם בערפדים אנרגטיים . בדרך כלל מדובר באנשים מאוד אובססיביים עם מנת משכל ירודה אשר עלולים לרוקן לחלוטין אדם מהישוב מכל אנרגיה חיובית . וכאשר אנרגיה חיובית יוצאת ...אנרגיה שלילית נכנסת .. ואז כמובן נחלשת מערכת החיסון של הגוף ואז אנחנו חשופים למגוון רחב של מרעין ובישין . אחד השיטות הכי טובות להתמודדות עם אנשים מהסוג הנ"ל היא אכילת שום ובצל...מעבר למעלות התרפיוטיות של הנידונים הרי נשיפה אחת על הערפד תבריח אותו למרחק קילומטרים ממך . כמו כן ניתן תמיד להתנער מהערפד בתירוצים כמו : " אני בדרך לניחום אבלים" או "סבתא שלי גוססת ואין לי זמן לשיחות חולין" ניתן לרכוש בכל חנויות הטבע בקבוקון קטן עם תמצית מרוכזת של שום . כאשר יש מגע עין עם הערפד יש לטפטף כמה טיפות על הלשון ולהתכונן להרביץ וואחאד נשיפה על הערפד כאשר הוא מגיע לרדיוס של לפחות חצי מטר . בהצלחה "טיל"

למעלה