הצילו, עזרה!!!

הצילו, עזרה!!!

אני בת 25+. בעוד כשלושה חודשים אחגוג 26. מזה חצי שנה איני עובדת. אשתדל לא להלאות אתכם בפרטים, כי מדובר בסיפור ארוך ומורכב. אז ככה: סיימתי לפני שנתיים כמעט תואר ראשון בעבודה סוציאלית, עבדתי כשנה ושלושה חודשים במקצוע, ואז, בעקבות משבר אישי,החלטתי לעזוב את מקום העבודה האחרון וגם את המקצוע (לפעמים לא ברור לי אם המשבר נגרם כתוצאה מהעזיבה, או שהוא למעשה הביא לה.... ). מאז, אני מחפשת עבודה- לא במקצוע אותו רכשתי. אינני בררנית ומוכנה לעבוד כמעט בכל דבר, ולמרות שאני שולחת קו"חלכל מקום אפשרי, ומבזבזת כסף על פקסים (איןלי גישה לפקס מהבית, ולכן אני שולחת מסניף הדואר וכד'), ולשווא. בינתיים, מצבי הכלכלי נעשה יותר גרוע, דבר שאינו תורםלהעלאת המורל האישי. נכון, אני רווקה ואיני צריכה לפרנס משפחה, כפי שהקרוביםלי מזכירים לי השכם והערב,אבל כבחורה צעירה, אני מרגישה שחיי מתבזבזים, והערך העצמי סובל גם הוא. איני יודעת אם זה הפורום המתאים לכך (אםלא,אודה לכם אם תפנו אותי למקוםמתאים יותר, אםזה לא), אבל אני כבר אובדת עצות- תקופת האבטלה נגמרה כבר לפני חודשיים, וכאמור, שלחתי עד היום עשרות קורות חיים ללא תוצאות. מה עושים? איך עוברים את התקופה הזו??? אשמח לשמוע כל דבר שיכול לעזור,כי כל יום שעובר ככה לא עושה לי טוב. מור

orom

New member
איך עוברים את התקופה הזאת...

הדבר הראשון והכי חשוב לא להתייאש ולא לאבד תקווה מפני שמעבר לעובדה שזה לא מועיל זה יקשה עליך כשתגיעי לראיונות. נכון שאת רווקה ולא צריכה לפרנס משפחה אז מה? עדיין את רוצה מקום עבודה מפני ששהעבודה מהווה חלק גדול בחיים שלנו היום. דבר נוסף מה עם לימודים אולי עד שתמצאי עבודה תפני ללימודי תואר שני או לימודי תעודה שיתנו לך ערך מוסף? האם פנית לחברות כ"א/ חברות השמה? ודבר אחרון את מוזמנת להעלות את קו"ח שלך לפורום לשיפוצים.

תודה,

אבל גםלימודים אינם פרקטיים, מפני שאיןלי גרוש כדי לאפשר לעצמי כזה דבר!!

amitayg

New member
תקראי את התגובות שלי לחברים האחרים

בפורום. אם בנוסף את צריכה סיוע ועצה נוספים שרשרי הודעה זו בהצלחה אמיתי

roy_mas

New member
תחסכי לעצמך המון כסף ותתקיני תוכנת

פקס במחשב שלך, זה יהיה הרבה יותר פרקטי לשלוח כך קו"ח

למעלה