הצילו עזרה!

Sapir1011

New member
הצילו עזרה!

מישהו יכול לעזור לי???.... מה זה New Laptop Notebook Computer WHOLESALE LIST CD ????????????????????????... קניתי את זה בEBAY וקראתי את התיאור וכל האזהרות שהיו ועכשיו קראתי את זה שוב ואני לא בטוחה שקניתי מחשב ניייד מה זה ????????? אני חייבת לדעתתתתתתת (בתמונה היה תמונה של מחשב ניייד בלבד - ואני יודעת שכתוב בהמוצר הוא לא בדיוק מה שבתמונה אני מכירה את זה) אז בבקשה אם מישהו יכול להרגיע אותי של קניתי איזה משהו טיפשי ב-30 דולר שבמקרה קשור למחשב ורימו אותי זה ירגיע אותי מאוד ((((לקח הרבה זמן לשכנע את ההורים שלי לקנות משהו באתר.......)))

Sapir1011

New member
הינה הכתובת לדף של המוצר לא מסתדר לי קישור

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220283670624&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching

ה ת פ ס ן

New member
מצטער בשבילך אבל קנית דיסק עם רשימת ספקים

ספקים סיטונאיים של מחשבים ניידים בארה"ב ע"פ טענת המוכר, הדיסק מכיר פרטי קשר של ספקים סיטונאיים שדרכם תוכלי לקנות במחיר זול יותר (שוב- בארה"ב) בעשור הקרוב אל תצפי למצוא נייד ב 30$

Sapir1011

New member
מי צריך דבר כזה בכלל?

אבל למה מוכרים דבר כזה??? אני שלחתי לספק מכתב בבקשה לבטל את הקניה יש סיכוי שזה יתבטל????.

ה ת פ ס ן

New member
בשביל לדוג. לא יצא לי לנסות לבטל קניה אבל

שמעתי שזה תלוי ברחמיו של המוכר תבדקי בדף אם יש לו מייל ותאמרי לו שטעית חפשי בגוגל מידע על קניה באיביי

יאיר B

New member
רק הזיכרון של הנייד עולה יותר מ-30$. ולספיר:

כדי לקנות באיביי כדאי מאוד ללמוד איך עובד התהליך. וגם כדאי מאוד לדעת טוב אנגלית ולקרא את כל (בדגש על כל) העמוד, ולהיות בטוחים שמבינים מה מזמינים.

bar666xp

New member
ולמה לא קוראים ומפעילים תראש?

http://scams.flipshark.com/wholesalescam.html אגב אפשר גם לידע את חברת האשראי לא לכבד את התשלום ולהפנות אותם לאתרים שמצביעים על הSCAM... בתיקווה שחברת האשראי תעצור את התשלום/אישור לתשלום.

eladts

New member
דוקא בלחנק שהוא נתן

כתוב בצורה מאוד ברורה, גם בכותרת וגם מספר פעמים בטקסט, שמדובר ברשימה של סיונאים ולא במחשב נייד. לכן נראה לי שרוב הסיכויים ש-$30 הדולר אבודים וצריך להתייחס אליהם כשכר לימוד באוניברסיטה של החיים.

bar666xp

New member
כן זאת בדיוק הבעיה עם הSCAM הללו...

א. הם מופיעים בחלק של המחשבים הניידים ולא בחלק המתאים באתר. ב. הכותרת שהיא הטעיה מכוונת. אבל בטקסט מופיע בדיוק מה נימכר וכך יש לחברות האשראי בעיה לבטל את התשלום כי לכאורה המידע נימסר זה שהרוכש לא קרא מה הוא/היא רוכש זה לא עילה בגינה יכולה חברת האשראי לבטל עיסקה... אלה אם כבר הגיעו מספר רב של תלונות ו/או משהו הצליח להוציא חזרה את כספו דרך בית משפט אז יש להם או יותר נכון ללקוח/ות את הקלף לביטול העיסקה.

למעלה