הצילו .. עזרה ב C

Ziggy Star

New member
הצילו .. עזרה ב C ../images/Emo153.gif

כמו שאמרתי ... הצילו ... יש לי מבחן ב C עוד שבוע . אני יודע שאתם רגילים לענות להודעות של "הצילו יש לי עוד חצי שעה מבחן ...
" אבל החלטתי לקחת את הזמן , ולהתכונן מראש . אשמח עם תוכלו לענות לי על כמה שאלות , מה ההבדל בין I++ ובין ++I ? נתונה התוכנית הבאה :
#include <stdio.h> void main() { int n=0,i; for (i=0;i<4;++i) { int n; n+=i; } printf("%d" ,n); }​
שואלים אותי האם הפלט של התוכנית יהיה 6 ? האם ניתן להגדיר משתנה באמצע התוכנית (int n ) ? אם הייתי מוריד את int n מהתוכנית . הפלט היה 6 (1+2+3) . כשניסיתי להריץ את התוכנית בקומפילר , קיבלתי שגיאה . בגלל ה INT N . מי צודק ?? המחשב , או המורה ?
זהו , לבנתיים .. מצטער על המגילה הארוכה ... אשמח לשמוע תשובות . שבת שלום לכו-לם

vinney

Well-known member
קחת את הזמן?

שבוע זה זמן אצלך? תגיד חודשיים, עוד אפשר להבין.... לדגבי ++I ו I++ - ההבדל הוא בסדר פעולות - במקרה האחרון קודם מבוצע האופרטור, המקרה הראשון קודם מוערך הI. לגבי התוכנית - לא, הפלט לא יהיה 6. תקרא שוב את הסיכומים שלך בנושא תחומי הכרה של המשתנים. ואגב, לא, לא ניתן להגדיר משתנה באמצע תונית, משתנים בC אפשר להגדיר רק בתחילת בלוק (רמז רמז). יאללה, לך ללמוד

vinney

Well-known member
אנא אערף... במאה הקודמת לא היו

כאלה מבחנים.... אני הייתי צריך לשבור את הראש עם אסמבלר ומערכות ספרתיות כדי לקבל את ה5 י"ל שלי...

DNile

New member
מע"ס?

באיזה תיכון צריך ללמוד מע"ס כדי לקבל 5 יח"ל במחשבים?

vinney

Well-known member
לא למדתי בתיכון

למדתי לבד, נרשמתי רק לבחינה דרך בית הספר, לא הייתה להם מגמה. מה זה מע"ס, כולה שערים לוגיים ודברים בסיסיים כאלה, לא משהו מסובך

זויברג

New member
גם אצלנו למדנו מע"ס,

אם אני לא טועה זה חלק מהמבחן "אלקטרוניקה ומחשבים ג'". קצת שערים לוגים, קצת אסמבלר, זרועות רובוטיות ומנועי צעד, כל מיני שטויות כאלו. דווקא כיף

ilankt

New member
מודלים חישוביים, מכונת טיורינג וכו.

מאתגר, משעמם.

למעלה