הצילו, עוברים דירה!

sheda0ktana

New member
הצילו, עוברים דירה!

יש עוד זמן, אבל לא הרבה. המשרד עומד לעבור דירה, לשטח גדול פי שתיים. אין לי מושג איך להתחיל להתמודד עם דבר כזה (כמובן שאני אחראית להעביר הכל, לפחות על הנייר). יש למישהן טיפים?

lilithmm

New member
אל תעשי מעבר למה שאחרים עושים

במיוחד את לא תסכימי להרים קרטונים, או דברים כבדים אחרים, במיוחד אם העובדים האחרים לא עושים גם סבלות. הטיפ היחיד שאני יכולה לתת לך זה לא לצאת פראיירית.

limor1975

New member
נכון, לארוז הכל כן אבל סבלות לא!!!

תארזי לאט לאט את כל התיקים וכל שאר הדברים שאת מתעסקת בהם ושימי הכל בקרטונים ורשמי עליהם מה הם מכילים, כך זה יעזור לך גם בפירוק וסידור המשרד החדש. זהו, בזה סיימת את חלקך.... דבר נוסף - בררי אם מחירי הנסיעות שאת מקבלת לא השתנו עקב המעבר למשרד החדש.... בהצלחה! ומקווה שמשנה מקום משנה מזל עובד גם על מעבר למשרד במקום חדש...

מעבר משרד

על האריזות הייתי ממליצה לכתוב בצבעים שונים, זאת אומרת שלכל מחלקה יהיה סימון בצבע אחר!! אם יש לכם אפשרות אפילו לקשור סרט בצבע שונה לכל מחלקה.

סיגל2

New member
הצעה נוספת למעבר משרד

אם עוד לא ראית את המשרד החדש, כדאי שתלכי לראות אותו כדי לקבל תמונה מקדימה של המקום.כדאי לסמן על הארגזים ע"י מדבקות שם עובד ומספר החדר אליו הוא עובר במשרד החדש, כך הארגז יגיע ישר לחדר של העובד. רצוי שכל עובד יודיע לך כמה ארגזים ארז ויסמן אותם כך תדעו שלא הלך אף ארגז לאיבוד. תקפידי לראות גם את המקום בו את יושבת כדי שתוכלי לתכנן איפה להעמיד את הארגזים שאת אחראית עליהם וכך תוכלי לפרק ולהתארגן במהירות האפשרית, כמובן שרצוי שעל כל ארגז יהיה כתוב מה יש בו. מעבר מוצלח

sheda0ktana

New member
תודה על העיצות, עוד!

איך בוחרים חברת הובלות? מה לשאול אותם? איך לארגן את כל העובדים שיארזו מה שצריך? איך אני יכולה לדעת מראש מה יהיה חסר במשרד החדש כדי להתארגן לזה? המשרד לא רחוק מהמקום הנוכחי שלנו - זה בצד השני של איזור התעשיה שלנו.

dagidag

New member
מספר דברים

גם אנחנו עברנו, דבר ראשון, לא חשוב כמה עובדים אתם - צריך להיות ברור וידוע שכל עובד אחראי על הדברים שלו: כל אחד אורז לעצמו ה כ ל, אין דבר כזה שיגידו לך שאת צריכה לעשות את זה. (תוציאי מייל :עובדים חביבים, לרגל המעבר למשרד החדש, על כל עובד לדאוג לארוז את חפציו מקטן עד גדול: עכבר, עציץ, מקלדת, קלסרים, טלפון, לא לשכוח את הכבל של הטלפון, מחשב, מסך, ציוד משרדי, כולל לוח מחיק/שעם שעל הקיר - על כל החפצים יש להדביק מדבקה עם השם כדיי למנוע אי נעימויות). ובקשר לחפצים שלך שבטח כוללים הרבה יותר דברים: דבר ראשון תתחילי לארוז ראשונה, את לא תאמיני כמה דברים פתאום יוצאים מהארונות, אני התחלתי בשלושה ארגזים וסיימתי ב 21 !!! היה מזעזע... תתחילי לארוז דברים שכבר שנה לא נגעת בהם, כמו כל ארגזי המעטפות, ניירת, קלסרי ארכיון וכו'. את דברי היומיום תשאירי לסוף (גם תשאירי לך כמה ארגזים איכותיים בצד ומספיק צורכי אריזה). אל תתנצלי בפני אף אחד שאת לא אורזת לו. את גם לא סבלית כדרך אגב. חומרי אריזה קטנים לקנות מראש: עוד מספריים, סלוטייפים עבים, טושים עבים, מדבקותץ לבנות גדולות. חשוב מאוד לרשום על כל ארגז מה יש בתוכו (אני עשיתי גם רשימה בצד, ארגז מס' 1 מכיל: ...). אני לא יכולה להבטיח לך שהמעבר יהיה מושלם, כי הבלאגאן חוגג ודברים נעלמים - וזה טבעי, חשוב לשמור על כמה שיותר סדר. ועכשיו - איך בוחרים חברת הובלות: יש חברות מיוחדות שמתמחות בהובלת משרדים, הן גם מספקות ארגזים - תתמקחי! אה - עוד משהו - ביום המעבר תמיד ובכל המשרדים יש מכת גניבות שלא תאמן כי כולם מתרוצצים סביב כולם: סבלים, נותני שירות, עובדים... ואצלנו גנבו 3 תיקים של עובדים וחבל על העוגמת נפש (כ. אשראי, פלפונים, צ'קים...) - או להכניס הכל לחדר אחד ולנעול (מפתח רק אצלך!!!) או שהכל ישאר באוטו. את לא יכולה לדעת מראש מה יהיה חסר מבחינת ציוד במשרד החדש, ותלוי לאיזה חוסרים את מתכוונת - שולחנות ? טושים ? שיהיה המון בהצלחה. זה לא קל - אבל כולנו שורדות (טוב, גם שורדים) היה ארוך מדיי ?

sheda0ktana

New member
בכלל לא והמון תודה!!

הפטנט עם הצבעים נראה לי גאוני! והעצות לגבי הגניבות - בכלל לא חשבתי על זה! הבוס שלי רוצה מובילים "רוסים" (יש לקרוא במלעיל). האינסטינקט שלי הוא להתנגד, כי הם נראים לי די חאפרים. אבל ארבעה מתוך שמונת העובדים במשרד דוברים רוסית, אז אולי זה יהיה יותר קל ככה, מה אתן חושבות?

למעלה