הצילו, סופרמרקט!

טופי

New member
הצילו, סופרמרקט!

עברנו לדירה ברמת גן, ועכשיו צריך למלא אותה באוכל. איפה יש סופרמרקט זול, דוגמת שופרסל דיל או אימפריה או זול פה וכו'? יש לנו אוטו, ורק צריך למצוא אוכל.

קבלי המלצה

סעו לבני ברק. אם יש לכם אוטו זה יצא הכי משתלם, כי הסופרים של החרדים הם הכי זולים. לגבי כתובת מדוייקת אפשר לבדוק בדפי זהב.

פתחו עכשיו סופר סנטר

בקניון איילון. את הקניות האחרונות עשינו שם, ויצאו אותם מחירים שפעם היו בג'מבו בגלילות, שגם נחשב בזמנו כסופרמרקט זול.

פינת ז'בוטינסקי- בן גוריון יש

את "כדורי". כמה זול הוא באמת? אין לי שמץ. אני קונה או אצלו או במינימרקט "בני את יוני" שנמצא בהמשך הרחוב. בד"צ זה שולת!!11

יש לי רעיון

אולי נעשה מפגש פורום באחד הסופרים האלו? היות שנראה שחלק נכבד מאיתנו מסתובבים באזור הזה, ונוכל לייעץ אחד לשני בענייני קניות ומתכונים (ובנוסף, אני אוכל לסנג'ר את קיפי שיסחוב לי את הקניות הבייתה
)

לפני שמסנג'רים פה

כל מיני חברי פורום תמימים... נראה לי שמצאתי היום דירה והיא לא כל כך באיזור שלך.

בפ"ת

דירה סבבה לגמרי נראית מציאה. דירת גג 3 חדרים עם מרפסת פתוחה גדולה ממוזגת ב400$. לא חשבתי שאני אמצא דירה כזו במחיר הזה. יש מקום לכלב חתול וצב!

פ"ת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה איבדת שם?! זה לא קצת רחוק לך מהאוניברסיטה? אפילו שיש לך אוטו. חוץ מזה שזו עיר ממש מגעילה לדעתי, ויסלחו לי כל הפתח תקוואים. כלב זו לא בעיה להשיג, צבה כבר יש לך, וחתול אני יכולה להשיג לך. זהו, אתה מסודר.

כן זה באמת היה לא צפוי

אבל חשבתי על זה ככה. העבודה שלי בפ"ת 5 פעמים בשבוע. הבית חולים שאני עושה בו את המעבדה של התואר השני נמצא בפ"ת ואני מתחיל שם ביולי. מצד שני באוניברסיטה אני צריך להיות יומיים בשבוע רק במשך 2 סמסטרים עד יוני. הבית נמצא 10 דק' מהעבודה באוטו ופחות מזה מהבית חולים. הכל יהיה לי ממש קרוב ואין יותר פקקים מרגיזים. חוץ מזה בר"ג/גבעתיים הייתי מוצא דירה יותר קטנה בלי מרפסת ביותר כסף. זה למה פ"ת...

אוקי, מובן

רק תבוא לבקר לפעמים, ותביא איתך את הכלב (ואם בדרך תוכל לסחוב לי את הקניות, מה טוב)

בכיף

אם אתה מתחייב לדאוג ולטפל בו ב-15 השנים הקרובות (עם שאיפה ליותר), אז תקבל חתול - או חתולה, מה שתבחר (או מה שאני אאתר קודם).

שאלה רצינית

חתול וכלב בדירה אחת- יסתדרו? יש מצב? אם כן אז זה אומר שחייבים להתחיל במצב הזה רק כשהם גורים כדי שיתרגלו אחד לשני?

יתרגלו. יש לי נסיון מעולה עם זה

לי תמיד היו כלבים כי ההורים שלי לא הסכימו להכניס חתול הביתה. עד שיום אחד לא שאלתי אותם והבאתי חתול. היו שני כלבים בוגרים בבית. זאת לא היתה אהבה ממבט ראשון, גם לא ממבט שני, אבל שניהם התרגלו לנוכחות החתול. נו, היתה להם ברירה? אחד מהכלבים, זה שעדיין חי (הוא כבר כמעט בן 15), אפילו התיידד עם החתול (שהוא עכשיו בן 8), והיום הם נורא חמודים ביחד ומשחקים יפה. שני קשישים. עדיין לפעמים רבים, אבל זה ממש זניח. והחתול שיש לי למסור הוא בסך הכל בן 5 חודשים, ככה שטכנית הוא עדיין גור ויסתגל בהחלט לדעתי.

Mיקי_

New member
אחרי ניסיון מוצלח עברנו לשופרסל דיל

זה במתחם הסופרמרקטים בחולון, ואנחנו נגררם לשם מתל אביב, אני חזרתי משם פעם קודמת ממש ממש מרוצה. ירקות בכל מקרה קני בבני ברק!!!

NightElf

New member
אני והסופר

בתחילה גם הייתי עושה פעם בחודש קנייה גדולה בסופר גדול. אבל למען האמת, ככל שהזמן עבר, גיליתי (לפחות אצלי) שיותר משתלם לי לקנות מידי פעם אוכל (גם בסופר) בכמויות קטנות יחסית, ולאכול אותו. כנ"ל לגבי ירקות ופירות, אני פשוט קונה כמויות קטנות, או אפילו ביחידים. אבל שוב זה, זה רק אני

למעלה