הצילו מרכך במבער

הצילו מרכך במבער

קראתי פה לשים מרכך במבער ולהבעיר מלמטה ויופץ ריח מדהים בבית עשיתי אתמול וכלום נאדה גורנישט מה עשיתי לא טוב ?

maybesure

New member
לא לעשות את זה בכלל

לפעמים זה מפיץ ריח חונק. יש שמנים מיוחדים למבער, הם לא יקרים ומותאמים בדיוק למטרה הזו. או עדיף את הבקבוק עם מקלות הריח. חוץ מאלו אני משתמשת גם בתרסיס הריח"BLUE DREAMS" של "זהר-דליה". נשאר לאורך זמן ומספיק רסס מזערי. מומלץ. משתמשים בו גם בבתי מלון.

maybesure

New member
אני קונה אותם

בחנות באזה"ת קיסריה שהם סוכנים שלהם, אפשר להתקשר למפעל בקיבוץ דליה ולשאול.

כדאי לזכור שריח משפיע על המוח../images/Emo9.gif

על מערכת העצבים. ולכן, לא כדאי להשתמש בכימיקלים , אלא בריחות טבעיים מותאמים אישית לצרכים ספציפיים. אפשר למצוא פרטים יותר מדויקים ברשת.

אני ניסיתי לפי המלצה כאן -וזה מדהים

אולי תנסי למצוא מבער עם כוסית עליונה יותר גדולה ?אני חיפשתי במיוחד בחנויות ,ומזגתי לתוכה מכסה שלם של מרכך .(מאחר והמבער נראה זוועה -החבאתי אותו בין התמונות על מדף ,מרגישים את הריח ולא רואים....)

נועית10

New member
ברשת סופר סנטר מוכרים שמנים בגרושים

הרעיון של המרכך ממש לא נשמע טוב ואפילו קצת מסוכן. והשמנים שנמכרים ברשתות הפארם הם טובים ואיכותיים.

iditush forever

New member
נשמע לי די מגעיל להכניס מרכך כביסה

למבער, לשם כך קיימים שמנים ששמים אותם במבערים. לא מכירה את השיטה הזאתי, אבל אני בכלל שונאת מבערים, קטורת ונרות בבית, זה נותן תחושה של מחנק ואני לא אוהבת את הבית שלי אפוף ריחות כמו מקדש בודהיסטי בהודו..

maybesure

New member
אני ניסיתי

אולי זה היה המרכך ששמתי, אולי סתם רגישות שלי - יצא מחניק. כאילו נושמים אבק. אני גם לא אוהבת את ריחות הקטורת, בשמנים מעדיפה רייחות של פירות או למון גראס. לא כל הריחות מריחים כמו מקדש

קשתית34

New member
תנסי לדלל את המרכך במים

לשים יותר מים מאשר מרכך ותראי את ההבדל,

maybesure

New member
בכל מקרה תמיד שמה מים

ניסיתי עם מרכך היה מזעזע עם השמנים עובד מצויין

ממליצה לך על ריח של לבנדר

מאוד מרגיע ונעים כמובן ועל וניל את יכולה לקנות בכל חנות של בודי שופ

קשתית34

New member
הרעיון היה שלי ../images/Emo13.gif

דבר ראשון לא להדליק את המבער בבית אטום, בלי שום קשר מה יש בפנים אם זה שמן או מרכך או מה שלא יהיה. כל בערה בחלל סגור בסופו של דבר משיגה את התוצאה של מחנק (מנסיון...) אני אתן לך כמה טיפים בנושא כמובן כאלו שלפיהם אני נוהגת, רצוי שיהיה מבער עם כוסית גדולה ועמוקה. חשוב מאוד לא להדליק אותו ככה חשוף על משטח אלא להניח צלוחית תחתיו. לא למלא את הקערית שלו במרכך עד הסוף, לפעמים מעוצמת החום המרכך מבעבע קצת ועלול לגלוש, לכן אני משאירה כמעט ס"מ שלם ללא מרכך/שמן/בשמים מיוחדים. אם בכל זאת מתקבל ריח חזק "ועמוס" מידי אפשר לדלל את המרכך במים, למרות שהמים מתאדים מהר יותר, אבל מתקבל ריח עדין יותר, זה מתאים לחללים קטנים יותר כמו שירותים או חדר. כפריקית של ריחות, מבערים, קטורת ונרות מצאתי שהמבער עם המרכך עושה את העבודה הכי טובה (בהפצת הריח). קצת מוזר שאצלך לא הופץ ריח, אולי המבער שלך גדול מידי ולוקח לו זמן לחמם את הנוזל, לפעמים רק אחרי חצי שעה ממש מרגישים את הריח. בכל אופן, אני פה לשאלות נוספות

קשתית34

New member
אגב, רק לידיעה, שמנים "חונקים"

בריח וב"כובד" שלהם הרבה יותר ממרכך.

נועית10

New member
רגע רגע נעשה סדר

בלי שום קשר למרכך ולתחושת המחנק מהשמן. מומלץ למלא את הקערית של המבער מלא מים עד למעלה ולטפטף רק 8 טיפות שמן לא יותר ולא פחות וככה יש ריח עדין ונעים. וזה עובד וזה נעים.

I Was Hoping

New member
הפתרון המושלם בעיניי לבישם הבית

אחרי המון נרות, מבערים ומבשמים אחרים, סוף-סוף הגעתי לדבר המושלם. קוראים לזה Lampeberger. מדובר במעין כלי זכוכית [יש אינספור עיצובים מדהימים לכלי הזה], שבתוכו יש פתיל עבה שמחובר לאבן, שהיא בעצם גחל קטן. אל תוך הבקבוק שופכים תמצית ריח של Lampeberger, ומדליקים לפחות מדקה את האבן, עד שהיא מלבינה. מכסים ברשת את האבן וזה מפיץ ריח מדהים בכל הבית. מה שטוב בכלי הזה, חוץ מהריח הכי מדהים שיש, זה שהוא סופג אליו בקטריות וריחות לא נעימים אחרים, כמו טיגונים, בישולים וריח של סיגריות, אם מישהו מעשן בבית. על הנרות שלי עוד קשה לי לוותר אחרי שקיבלתי את הכלי הזה, אבל עם הפוטפורי והשמנים למבערים אני חושבת שסיימתי. פחות שטויות לנקות, והריח מדהים! יש מגוון רחב של ריחות שאפשר לבחור ממנו, ובעיניי זה עדיף על כל האופציות האחרות.

למעלה