הצילו!!! מצ-ח מחפשים אותי...

• פותח הנושא A-V-I
  • פורסם בתאריך

A-V-I

New member
הצילו!!! מצ-ח מחפשים אותי...

אני חייל שמשרת בבסיס בצפון בתור טבח. היום קרה מקרה כואב: רס``ר המטבח שלי ראה אותי מעשן בחדר אוכל, ואמר לי לצאת ולא הסכמתי. הוא התחיל לדחוף אותי והפיל אותי מהכיסא... אחרי זה ביני לבינו נמשכו ``נגיעות`` עד שהוא נתן לי מכה בגב. הוא עמד מולי בתוקפנות ואיים עליי וקילל. אחרי שהמשיך לאיים באלימות והשבתי במילים - הוא אמר לי - ``מה אתה מסוגל?`` אז השבתי לו: ``בידיים? בסכין? בנשק? לא רוצה שום דבר איתך... אל תרים ידיים.`` אז הוא הגיב כנראה למילה ``נשק`` כאילו איימתי עליו. אז אמרתי לו שאני הולך להתלונן עליו, הוא עשה תרגיל מלוכלך וסחב אותי במילים והתקשר למצ``ח כאילו אני איימתי עליו ושאני אשם, כי הוא ידע שאני יתלונן עליו. הרס``ר הוא בדרגת רנ``ג וכל הקצינים והסגל מגבים אותו. אז לא היה לי למי לפנות אז נכנסתי לחדר של הסמג``ד, והוא אמר לי שהוא יודע מהמקרה ודיבר עם הרס``ר - שהוגשה עליי תלונה במצ``ח ואני אמור להגיע לבסיס מצ``ח הקרוב עוד היום... אולי אתם מוכנים להציע לי מה לעשות? איזו אפשרות להוכיח שהוא אשם ולהוכיח שאני לא האשם?

maor_shani

New member
פשוט תספר מה שקרה.

אני חוקר מצ``ח, ואני בד``כ נוהג להקשיב לשני הצדדים, ומנסה ליישב את העניין ביניהם. לא כל חקירת מצ``ח מסתיימת בהכרח בכלא...

A-V-I

New member
גם אם כביכול הוא יטען שאיימתי?

הוא בכל מקרה יטען שאיימתי עליו בנשק כביכול לירות בו... תשמע - יש לו אגו עצמי כמו של לא יודע מה. הוא יעשה הכל כדי לדפוק אותי! זה גם היה ליד אנשים כך שעוד יותר מאלץ אותו להראות שיש לו כבוד. למרות שלא נגעתי בנשק! הוא יטען שאני איימתי לירות בו... מה אז מצ``ח עושה? עדיין מנסה לישב את העיניינים?

maor_shani

New member
יש לך עדים?

כי זה יכול לעזור. אמרת שהוא נגע בך פיזית, גם קצת אלימות, זה בוודאי לא לטובתו, אל תוותר בנושא הזה גם.

A-V-I

New member
מצ``ח סגרו עניין...

למזלי... מצ``ח כבר לא מעורבים - כנראה הרס``ר דאג לסדר את זה מסיבה שלא ברורה לי... אבל עכשיו הם רוצים לשפוט אותי בבסיס. הוא מסית ומגייס נגדי את כל הקצינים ואנשי הקבע - הוא רוצה לדפוק אותי חזק... הם זימנו אותי אבל עדיין לא הלכתי להשפט מחשש לקבל כלא. תבינו - אם אני אשפט אני לא אוכל לערער על זה ואני לא יוכל אפילו לטעון שהוא השתמש באלימות. אני מנסה עכשיו לברר אצל גורמים מסויימים מה לעשות בעיניין. אם יש לכם הצעות ותגובות כלשהן שיכולות להוציא אותי מהעיניין הייתי שמח שתגיבו! תודה, אביעד...

pash

New member
הרי ידוע שנגדים בצה``ל הם ``אנשי המינימום לדרגות המקסימום``

נראה לי שהרבה אין לך מה לעשות פשוט לקוות שאולי ישכחו או יוותרו לך על כל הנושא הזה, כי רס``רים יכולים להיות מאניקים ואם תלך איתו ראש בראש תאכל אותה כל השירות שלך.

למעלה