הצילו!!!! מישהו יודע....

Michal BJ WL

New member
הצילו!!!! מישהו יודע....

דברים על העונה השלישית????? אני לא יכולה לסבול יותר בבקשה מי שיודע שיספר לי.... אני יוצאת מדעתי!!!!! רוצה בראיין וג´סטין!!!!! אההההההההההההההההההההההההה!!!!

maayan15

New member
../images/Emo58.gif

אם להתייחס רק לבריאן וג´סטין- הכנר עף בפרק 5 בעונה השלישית..

Michal BJ WL

New member
תודה!!!

אבל ידעתי את זה כבר....
משהו חדש אין???

g a g a

New member
מיכל, דפדפי בדפים הקודמים...

כתבתי מלא ספויילרים לעונה ה-3 כנראה פספסת את זה. בכל אופן, אל תשכחי שהם בגדר שמועה ואין עליהם אישור עדיין... וזה כדי לשטוף ת´עיניים

Michal BJ WL

New member
קראתי את הספויילרים האלה...

שמונים אלף פעם!!!! וזה היה ממש נחמד....
אבל אין משהו חדש??? אני רוצה חדש אני רוצה חדש!!!! ואני רוצה עונה חדשה אבל צריך לחכות עד מרץ...
וגם כן אז צריך להוריד את הפרקים מהאינטרנט....אווווף!!! דיכאון....

g a g a

New member
גם אני רוצה הרבה דברים

כמו לטוס לקנדה, לפגוש את גייל (וגם את רנדי), שלום עולמי, למצוא את אהבת חיי, להיות עשירה, שלא יהיו מסכנים בעולם, בלי מלחמות, בלי אוזון שהולך ונעלם.....ועוד הרבה הרבה משאלות ... ואני יכולה להמשיך לרצות!!! בכל מקרה, אם אני אראה ספויילרים חדשים מתישהו - את תדעי מזה. (כל הפורום יידע מזה). ואמרת שאת רוצה בריאן וג´סטין - אז זה בשבילך

Michal BJ WL

New member
תודה רבה.... ../images/Emo13.gif

זה בשביל להראות לך כמה אני מעריכה אותן (ואת התמונה כמובן...) תבלי....

זה לא ממקור מבוסס../images/Emo58.gif

אבל גונבה לאוזניי שמועה שאמא של ג´סטין נהרגת/נרצחת/מתה איכשהו. האם הילד לא סבל מספיק?! אני מכריזה: די להתעללות בג´סטין!!!!

maayan15

New member
../images/Emo58.gif

השמועה היא שיהיה לה סרטן... מעיין <אופרת סבון כבר אמרנו?>

RogerW

New member
לא...../images/Emo58.gif

לא סרטן.. תאונת דרכים, אבל היא תחזור בעונה הרביעית..

g a g a

New member
עוד קצת ספויילרים...../images/Emo58.gif

גם הספויילרים הבאים אין עליהם אישור אבל זה מה שמצאתי: 1)רוג´ר וטד נפגשים שוב רק שהפעם רוג´ר נראה הרבה יותר טוב.(אין לי מושג איך העניין הזה מפתח את העלילה אבל שיהיה...). 2)האתר של טד נופל לאחר תביעה משפטית והוא מחפש נואשות עבודה חדשה. 3)ג´סטין מסתבך עם איזה אחד בבבילון, ונכנס למצב רע מאוד. אף אחד לא מאמין לו (אין לי מושג על מה/מי הם מדברים כאן...) והמצב יכול להסתבך עוד יותר אלא אם בריאן יחליט לעזור לו. 4)אמט נפגש שוב עם אנשי שיקל והפעם הם מחליטים לתת לואת הכסף שהיה מדיע לו!!! זהו, ספויילרים די לא מובנים, די מעורפלים, אבל זה מה יש!!! אם אני אתקל בעוד - אתן תהיו הראשונות שתדעו מזה

netaK

New member
מיכ (סורי..ככה אני קוראת למיכליות)

מאיפה התמונה של ג´טסין ששמת?

Michal BJ WL

New member
זה בסדר החברות שלי גם קוראות לי ככה

מהאתר שנסגר.... אני מתגעגעת אליו....
כל התמונות שלי כמעט משם....

CarolineKinney

New member
אנשים

איך בכלל אתם יכולים להיות כל כך סקרנים?........טוב נו אתם יכולים אבל......אני אישית לא יכולה, משום מה גלומה בי החוויה הפנימית של ההמתנה למה שיבוא, זה לא הגיוני אולי אבל אני פשוט לא יכולה להרוס לעצמי אני יחכה שנה ולא יהרוס לעצמי

למעלה