הצילו, מים בתא הנוסעים !!!

dmor_il

New member
הצילו, מים בתא הנוסעים !!!

שלום לכולם! מה שלומכם? אני צריך ממכם עזרה בקשר לבעיה הבאה: היום אני ומשפחתי נסענו בסופר לנסר שלנו , ואחרי פרק זמן מסויים כאשר המזגן עבד על הרמה הקרה ביותר (מתחילת הנסיעה), התחילו לנזול מים קרים על הרגליים של הנהג, ושל מי שיושב מימינו. מאיפה המים נוזלים? ממה נובעת הבעיה? וכיצד ניתן להתגבר עליה? בתודה והערכה רבה, דניאל נ.ב.: במידה וזה צינור ניקוז סתום, איך אני מזהה אותו? ואם מה אני פותח את הסתימה?

rigi

New member
הרדיאטור...נפל ךתוך הקרבורטור...

סתם. אני חושב שמה שקרה לך זה נזילה מהרדיאור ה-´קטן´ של מע´ החימום זה גם קרה לי ....וזה לוקח מים מהמע´ קירור של המנוע אז..תיזהר לא להמשיך לנהוג ברכב במצב כזה. יכול ללכת מנוע בגלל כזה דבר !!!

itzik93

New member
לפי מה שהוא אומר אז הבעיה היא ב

ניקוז של המים מהיחידה הפנימית של המזגן ולא ברדיאטור חימום.... סביר להניח שמדובר בצינורית שהתשחררה -או- סתימה בצינורית -או- סדק במעטפת הפלסטיק של היחידה הפנימית של המזגן.

rigi

New member
אצלי זאת היתה נזילה

מהרדיאטור הקטן המזל שלי שזה היה רכב צבאי...... אתם לא רוצים לדעת מה הלך שם .... לאן המים הגיעו ומאיפה הם יצאו.....

המטיייל

New member
הבעיה היא...

ישנו מגש ניקוז לרדיאטור שנמצא איפהשהוא בתוך הdashboard. למגש יש צינורית ניקוז שמוציאה את המים החוצה (מה שרואים שמטפטף תמיד מתחת לאוטו). אם הצינורית יצאה מהמקום או אם המגש לא יושב טוב, מתרכזים הרבה מים וגולשים לתא הנוסעים. היות ומדובר לפעמים בפירוק עדיף ללכת לבעל מקצוע. זה יעלה גרושים ולא שווה לפרק ולהרכיב לבד. אל תשכח - זה אוטו יפני - לא הכל חוזר למקום!!!

ramoerir

New member
הפיתרון כזה dmor

זה 99.9% בגלל סתימת הצינורית נוקוז של המזגן, לבד זה קצת בעייה להיתגבר על התקלה, במוסך הם ירימו את המכונית ויחלצו את הצינור מהמקום בו הוא לחות או שיפרצו אותו באזרת לחץ, אם הם יאלצו ליפרוץ אותו בעזרת לחץ זאת אומרת שהוא נימצא במיקום קשה הגעה ויצתרכו לעשות פירוק רציני מה שלא ניראה לי שיקרה, אבל במידה וכן, תחליף אוטו, שמע לי

itzik93

New member
להחליף אוטו ? בגלל נזילה קטנה ?!

באותה ההזדמנות, שיחליף גם את הכביש ברחוב שלו... ממש "פתרון".

rigi

New member
ואללה התחלתם להצחיק... ../images/Emo5.gif

תמשיכו ככה... אני הייתי ממליץ להחליף את המדינה....אבל אני עדיין אוהב אותה..! (תאמינו לי אני לא יודע למה אני אוהב אותה ...הכבישים מתפוררים כמעט ואין גל ירוק ברמזורים...ואם יש...יש פקק.. טוב לפחות מדיי פעם יורדים לאילת דרך מצפה רמון....ואז אפשר להרביץ קצת..)

למעלה