הצילו מחיצה?!!!!!

ביפ1

New member
הצילו מחיצה?!!!!!

שלום לכולן או כולם אני משתתפת פסיבית שסוף סוף אוזרת אומץ לשתף בהתלבטויות הקשות שאני עומדת לפניהן. כל הסיפור שלי קרה בשנה האחרונה :שתי הפלות בוששות בשבוע8-9 שתי גרידות,צילום רחם ,היסטורוסקופיה אבחנתית,גילוי הדבקויות ומחיצה!!!! חסרת אונים מה עושים עכשיו? ישר להוריד מחיצה ולהסתכן בפגיעה ברירית או רק להסיר הדבקויות ולנסות שוב ולהסתכן בהפלה נוספת במידה וזו המחיצה שגרמה להפלות הקודמות?עדיין לא הסתיים הברור ההורמונלי שהרופא שלי חושב שיצא תקין והבעיה היא המחיצה. אשמח לכל עיצה שהיא וכל סיפור דומה שאולי יעזור לי להבין ןלהחליט מה לעשות.

ביפ1 - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה מאוד מאוד שתצליחי במהרה להמשיך הלאה לפורום שליד, שם ליד הדלת משמאל.. אכן שנה לא קלה היתה לך, וצר לי שלי אין תשובות, הדבר היחיד שאני עברתי מכל מה שאת זה הדבקויות מאנדומאוטרוזיס אבל נראה לי שאצלך זה הדבקויות ברחם מההפלות, לכן אני נשארת חסרת תשובות אלייך.. אבל בהזדמנות זאת אני
מק
לך את ההודעה, כדי שמישהי מנוסה או שמכירה תוכל לעזור... רק אל תשכחי שאנחנו בשישי-שבת וישנן בנות ששומרות שבת ולכן לא קוראות ואת אמורה להתאזר במעט סבלנות... ממני בינתיים מאחלת לך המון המון

לבנה123

New member
הי ביפ!

קודם כל אני מצטערת לשמוע על ההיסטוריה הלא נעימה של ההפלות, ואני מקווה שהברורים החדשים יביאו עמם גם את הפתרון לבעיה. לגבי המחיצה - אני מכירה כמה סיפורים דומים, ומה שאני יודעת זה שצריך לבדוק כל מקרה לגופו - שיש נשים שהמחיצה היא שגורמת להפלות, ויש נשים שהמחיצה היא לא הענין בכלל. זה תלוי במיקום שלה למשל, ובעוד דברים שאני פחות מבינה. מה הרופא אומר? ממליץ? לדעתי אם הרופא ממליץ להסיר את המחיצה, ואת לא שקטה, תלכי לחוו"ד שניה כדי להיות שלמה יותר עם זה, אבל אם זה מה שיביא לך את ההריון המיוחל, נראה לי שזה שווה, לא?

ביפ1

New member
הרופא שלי...

הרופא שלי לא בדיוק ממליץ הוא מעמיד בפני את כל האופציות ונותן לי להחליט.נראה לי שהוא נוטה לעבר נסיון נוסף לפני הסרת המחיצה אך הוא חושש מן הטראומה הנפשית שעלולה להגרם לי מהפלה נוספת. הפחד הכי גדול שלי הוא מהפלה בשבוע מאוחר. עדיין די אובדת עצות. בכל מקרה תודה על השיתוף והתמיכה אני זקוקה לה מאוד,שמיחה שמצאתי אתכן!

ביפ1

New member
האם למשהיא יש נסיון?

האם משהיא עמדה לפני אותן החלטות?או עברה חויה דומה?

כדאי לשקול הסרת מחיצה.

שירי קורן חברתנו חובקת בן מתוק שנולד אחרי ניתוח הסרת מחיצה. לשירי היו הריונות כימיים ולידה מוקדמת בשבוע 18, עקב מחיצה. אני ממליצה להתייעץ עם פרופ' גולדנברג. הוא מספר אחד בתחום ויודע לתת אבחנה מדוייקת אם כדאי להסיר את המחיצה. זה ניתוח פשוט בהיסטרוסקופיה. אני מכירה לפחות עוד שני מקרים בהם הסרת המחיצה הפכה אחכ להריון ארוך ושלם שבסופו תינוק. בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. לדעתי כדאי לך לקבל חוות דעת נוספת של מומחה נוסף. בהצלחה נועם

למעלה