הצילו!!!! מה קורה לכם

הצילו!!!! מה קורה לכם ../images/Emo35.gif

זה נורא כיף לי לענות על שאלות, אבל... איך הייתם מרגישים אם מישהו היה שואל אתכם: "כן, אבל בקשר לשוטוקאן הזה שאתה לומד, אני שוב מנסה להבין, איך יכול להיות שאתה לומד על מזרון?! מה, הכסאות והשולחנות של הכיתה לא הורסים את המזרון?! זה לא הגיוני... והתשובה שלך בקשר לזה שהכסאות והשולחנות לא נחוצים לא מסתדרת לי, כי נראה לי נורא מעייף להחזיק את המחברות והסטנדים ביד. זה נראה לי חובבני. בשביל מחברת צריך שולחן. ורצוי שיהיה שולחן יציב. משובח. כמו שצריך! אלא אם כן אתם חוסכים בחומרים ואז זה לא רציני..." מרגישים מוזר, נכון? איך נתחיל להסביר לו ששוטוקאן לא לומדים עם כסאות ושולחנות כי זה לא חלק מצורת העבודה הרגילה בשוטוקאן? אז אני מצרף מסמך Word שהינו בין הראשונים שמקבל/ת כל תלמיד/ה חדש/ה אצלי, בכדי להעמיק את הידע שלו/ה בנוגע למה שהוא/היא מתחילים/ות ללמוד. תציצו בקובץ הזה ותחזרו אליי, טוב?!?! שלכם באהבה,
בן

מאמר מעניין ! ../images/Emo45.gif

קראתי את המאמר שלך (את כולו), ואני מוכרח לציין שיש בו הרבה דברים נכונים ואמיתיים, זה היה תענוג לקרוא מאמר כזה (הוא כבר שמור בהארד-דיסק) מסכים ומדגיש בעיקר את הקטע שעסק בסרטים ובאומנות לחימה - בסרטים המטרה של היצר ושל המבצע זה להראות את התנועות והתרגילים, כל התקפה הכי פשוטה הופכת להיות סדרה מיותרת (ולא תמיד מציאותית) של תרגילים. בעוד שלוחם אמיתי, יגיב להתקפה בתנועה מינימליסטית ופשוטה - מספיק כדי "לא להיות שם". רציתי לשאול - האם רק בשיטה (או בזרם) שאתה מלמד אומנות הלחימה (ההגנה עצמית) מהווה רק 30% מהאומנות או מהלימוד, או גם בשאר האסכולות? מתי משודרת התוכנית "קונג פו-האגדה נמשכת" והיכן? במה עוסקת התוכנית הזו?

לסלבו, ../images/Emo39.gif

אני שמח שנהנית מהמאמר!
לגבי שאלת ה-30% - אני לא יודע... לגבי "קונג-פו - האגדה נמשכת" - מדובר על סדרה שמשודרת בערוץ AXN. פעם היא היתה משודרת כל יום. אני חושב שהיא עדיין משודרת בימים מסויימים, נדמה לי שלושה פרקים ברצף במוצאי שבת, אבל אני כבר לא בטוח. בזמן האחרון אין לי זמן לראות טלוויזיה, אני בדיונים בפורום אמנויות הלחימה של תפוז... הסדרה הזאת היא סדרת-אקשן בכיכובו של דיוויד קרדיין, שמתארת את חייהם של אמן קונג-פו ובנו השוטר. זוהי סדרה מעניינת ואני חושב שגם די אמינה (יש בה כמה דברים שאין לי את הידע המקצועי לשפוט אם הם אמינים או לא). שלך, בן

aiki-freak

New member
סטיבן סיגל

לא מבצע בסרטיו תנועות לא ברורות....אלו תרגילי אייקידו בסיסיים ואם תרצה אוכל גם לפרט לך את שמם ואת דרך ביצועם. ולא הוא ולא אף סדרת טלוויזיה או סרט קולנוע לא אמינים אפילו לא בגרוש!!! ואם תצפה בקרבות מגע מלא או בושידו תוכל מייד להבין את ההבדל ועד כמה מה שמראים בטלוויזיה זה בולשיט אחד גדול!!!

בלתי ברורות בעיניו של -

הצופה הממוצע. הוא לא מבין מה הדמות שמגלם סטיבן סיגל עושה בכדי שהיריבים שלה ינוטרלו. מובן שעבור מי שקצת מבין באמנות הלחימה אלו הן תנועות פשוטות ובסיסיות - אבל זוהי בדיוק הנקודה. לגבי שאר הדברים שאמרת, זוהי דעתך ואין לי מה להוסיף. אין לי שום קושי עם כך שלאנשים יש דיעות שונות. מה יותר טבעי מזה? שלך, בן

למעלה