הצילו מה זה אומר ?

jessi4

New member
הצילו מה זה אומר ?

המחשב הלך עשיתי איתחול למחשב ואז פתאום היה מסך כחול שהיה כתוב בו כך : ***stop: 0*00000077 (0*C000000E, 0*C000000E, 0*00000000, 0*0067B000) מה זה אומר ?

DadleFish

New member
הלך, הלך

אתה צריך לפרמט את המחשב. אתה צריך טלפון של טכנאים?

jessi4

New member
זו בעית חומרה ?../images/Emo7.gif

אני בת אבל לא משנה . אני ממש ממש זועקת לשמיים למה ? זה מחשב חדש . והיו לי בזמן האחרון בעיות עם יציאת PS2 ואני קניתי עכבר ומקלדת USB והכל היה בסדר . המאוווררים עובדים טוב ואני רואה עם AIDA32 את הטמפרטורה . המליצו לי כאן פעם תוכנה בשם MEMTEST לבדיקת זיכרון אבל עד היום לא הצלחתי להתקין אותה כי בשביל להתקין אותה חייבים להתקין אותה מכונן דיסקט ואני לא קניתי את המחשב בלי כונן דיסקטים כי חשבתי לעצמי שכונן דיסקטים זה דבר מיושן מידי אבל מסתבר שטעיתי . האם זוהי בעית חומרה ? האם אני יכולה להיות רגועה שזו לא בעית חומרה ? אני פוחדת שזו בעית חומרה כי בדיוק שנה למחשב ונגמרה האחריות שלו.

jessi4

New member
צרבתי אותה והיא על תקליטור

אבל משום מה היא דורשת שנשים אותה במחשב מכונן דיסקטים בשביל להתקין אותה . אין תוכנה אחרת דומה ?

DadleFish

New member
לא בטוח שזו בעית חומרה

יכול להיות שכן, אבל יכול להיות שסתם נדפק לך ה-WINDOWS בגלל איזה וירוס או משהו בסגנון.

selalerer

New member
תתחילי בלקנות כונן דיסקטים ולדחוף א

ותו לתוך המחשב (וכמובן לרשום אותו בBIOS) אז את יכולה לחפש במחשב אחר, אחר דיסקטים הצלה, יש המון כאלה, עם DOS וכל מיני תוכנות עזר למשוך מידע מהדיסק הקשיח. חלקן מתקדמות יותר, ונותנות אפשרויות לשחזור מידע, אבל כדאי שאת תתמקדי פשוט באלה שנותנות לך גישה למערכות קבצים נוספות (שDOS לא קורא באופן טבעי) ותראי, אולי ההדיסק במקומו מונח ואת יכול להתחיל לצרוב ממנו לדיסקים. זה לא בטוח, אבל שווה לנסות.

למעלה