הצילו! כינים...

שמחה16

New member
הצילו! כינים...

לילד בגיל שנה ועשרה! אני בטראומה... מה עושים? מסכן המסרק הסמיך הזה כואב...

בדיוק גיליתי אצלינו אתמול...

צרת רבים... תחפפי עם הרבה מרכך, תסרקי עם מסרק רגיל קודם וככה יותר קל לסרק...

שמחה16

New member
אין איזה חומר מומלץ?

כואב לי להכאיב לו. איך זה מגיע פתאום? אין אצלי הזנחה... חול מביא כינים? יש סוג קרקפת שרגישה לזה יותר? מעניין...

פלגיה

New member
יש סוגי דם וגוף ש"מושכים" יותר כינים

אני יודעת כי יש לי בבית ילדים משני הסוגים. חומרים כימיים כבר פחות יעילים - הכינים פיתחו חסינות נגדן. בגיל שנה ועשר בכלל נראה לי קצת מסוכן מדי לשים רעלים על הראש. מבחינת סירוק - בשיער רטוב, אפילו עם שמן תינוקות עליו. יש מסרקים פחות כואבם. פשוט צריך ללכת לבית המרקחת ולבקש לראות את המבחר.

פרח88

New member
גם לבן שלי היה בגיל כזה כנים

זה מגעיל - ויש לו גם שיער בהיר אז זה היה עוד עוד יותר מגעיל ... אני קניתי תכשיר שקורים לו - ראזי משהו -- וואו אני לא זוכרת - אבל הוא טיבעי וממש ממש עוזר יש להשיג אותו בסופר פארם

ניקולי

New member
בעדינות ממל'ה

לשתיהן היו כנים... גם לגדולה בת שנתיים וחצי וגם לקטנה שנה ושלושה חודשים. שמתי הרבה מרכך סירקתי עם מסרק רגיל (מברשת) ורק אח"כ עם המסרק הצפוף. ועוד להן יש תלתלים כל תלתל תלתל...קשה אבל בעדינות הכל בסדר..נתתי להן משהו ביד לשחק איתו באמבטיה כדי להסיח את תשומת הלב שלהן..עבד!! הכינים הלכו (נראה עד מתי ?)

שמחה16

New member
אוקי אוקי

אתמול עשיתי עם שמן תינוקות. היום אעשה עם מרכך בע``ה... ברור שסרקתי עם מסרק רגיל קודם! מקוה למגר אותם לתמיד...

esterika007

New member
אני נגד חומרי ההדברה שמורחים לילדים על הראש..

יודעת שריזולטס הכי טוב לכינים. הכינים לא מפתחות כלפיו עמידות והוא מייבש אותן. יש צורך בשני טיפולים על- מנת שגם הביצים שבקעו יתייבשו למוות.

אבל גם עם זה, צריך לסרק אחרי זה, את הרי לא

רוצה שכל הכינים והביצים ישארו על הראש... וזה עדיין חומר שאת שמה... (או שזה עוד פעם ניק של פרסומת
)

למעלה