הצילו!!! כאבי ביוץ

לא אכפת לי מקצת כאבים סביב הביוץ/מחזור

זה בטח עדיף על תופעות הלוואי המ-ט-ו-ר-פ-ו-ת שיש לי מהדפו פרוורה. גהינום ממשי ויומיומי במשך כמה שבועות, שהרופא טוען בתוקף שאין קשר בינהן ובין הזריקה...
בקיצור- לא נורא כואב? אני 9 חודשים אחרי לידה, מניקה וטרם קיבלתי מחזור כך שלא רוצה לחכות לקבלת המחזור ע"מ להתקין. גם אין לי תכניות להרות בשנים הקרובות (או בכלל, כרגע), כך שאולי באמת זה הפתרון.
ושאלה נוספץ- עדיף הלא הורמונלי?

nubi

New member
הוא גבר

איך הוא יודע להגיד לך על תופעות לוואי מהורמונים?!

את לא מאמינה איך הוא שיווק את הדפו פרוורה

זאת אשכרה נשמעת תרופת המילניום מפיו. אני מרגישה כ"כ מטומטמת שלא גיגלתי עליה קודם, אחרת לעולם לא הייתי עושה את הטעות הזאת!!!

משוש30

New member
בהחלט רואה מצב שהוא רואה מזה טובות הנאה

אצלי התוצאה הייתה ממש הרסנית של הזריקות. כמובן נהניתי מזה שלא היה לי מחזור אבל כל השאר...ואני לא קישרתי בכלל והמשכתי עם הזוועה שנתיים וחצי!! מזל שיש לי בעל שבאמת אוהב אותי.
נכון לעכשיו באותה בעיה בדיוק ולא מוצאת פיתרון
לא מוכנה להתקנים למיניהם מכל מיני סיבות.
מנסה לשכנע את בעלי לחתוך את צינורית הזרע אבל משום מה הוא לא משתכנע

לי ההתקן היה נוראי

ביוצי-גיהנום, דימום ממושך וכבד ב-וסת ולצערי זכיתי גם בהריון מחוץ לרחם (לא בגללו אבל ביחד איתו) אז בחרתי לשלוף אותו החוצה בזמן הטיפול בהוא שצמח בחצוצרה.

מעבר לזה הרגשתי אותו כל הזמן, הייתי מודעת לקיומו וחשתי בו בזמן סקס (ולא רק אני).

בּלו

New member
גם לי ההתקן עשה רע מאד

דימומים כבדים מאד וארוכים מאד (12 יום) שממש פגעו לי בבריאות.
בהורמונים אני לא נוגעת יותר ולא אכפת לי מאיזה סוג או באיזה מינון (דכאון, חוסר חשק וכו').
בשנתיים לפני ההריון האחרון מנעתי עם שמ"פ + חיזוקי גומי בימים שבהם זה נחוץ וזו התוכנית גם הפעם.

דובצוק

New member
לכי לרופא נשים אחר.

ברצינות. אחרי הלידה השלישית שמתי התקן אצל רופאת נשים מסויימת. היה מעולה. שלוש שנים אח"כ הוצאתי את ההתקן אצל רופא נשים אחר ודי מהר נכנסתי להריון רביעי. אחרי הלידה הרביעית רופא הנשים ביקש סכום מטורף על התקנת התקן, והוא אמר שהוא ממליץ רק על התקנים הורמונליים והוא לא כל כך עובד עם כאלו לא הורמונליים. אז חזרתי לרופאה שהתקינה לי אחרי הלידה השלישית. לביקורות השנתיים אני אלך לרופא הקבוע, אבל לצורך ההתקן העדפתי את מי שאני יודעת שהיא יודעת את העבודה ואין לה בעיה עם סוג ההתקן הנ"ל.

היו לי שתי תקופות של התקן לא הורמונלי

הראשונה - כשלוש שנים שעברו בשקט יחסי. אבל הייתי בגילאי 28-31.
השניה - חמישה חודשים בגיל 36. זוועה שלא תיאמן. הגוף פשוט ניסה לפלוט אותו בכוח. היו דימומים בין המחזורים, היו מחזורים כואבים מאוד - ואני לא מדברת על הכאב הרגיל שגם הוא כמו צירי לידה מתקדמים אצלי, אלא ממש על לחץ על ההתקן, כאילו משהו תקוע שם וההתקן מונע ממנו לצאת.
עשיתי כמה אולטראסאונדים, הכל ישב במקום, לא היו סימני דלקת בדרכי השתן, הרופא התעקש שהכל במקום אבל שהגוף שלי פשוט מנסה להיפטר ממנו. אז הוצאתי וזהו.
היתרון שהוא לא מאוד יקר והכי גרוע פשוט תוציאי. מבחינת ההתקנה, הטכניקה לא מאוד קשה - צריך לבוא ביום הכי כבד של המחזור (בעעע אבל ככה זה). ויש רופאים שנותנים לך ציטוטק ומבקשים שתקחי ביום ההתקנה - אל תסכימי.
אז הייתי עם שמ"פ וקונדומים תקופה ארוכה כי גם אני נגד הורמונים מכל סוג. אבל הדימומים שלי כל כך כבדים שאני מגיעה להמוגלובין 9 וכנראה גם מטה (לא נוסה) ללא טיפול. והמצב הלך והחמיר עד שלקחתי שני כדורי ברזל ביום וגם זה לא הספיק. ואז התחלתי לקבל עירויי ברזל פעם בשנה. בשנה הראשונה 6 טיפולים שעברו בשלום. אבל איבדתי הכל תוך חודשיים. ובשנה השניה נתנו 12 טיפולים אבל פיתחתי תגובה אלרגית ואז השתכנעתי שאין ברירה והתקנתי התקן מירנה.
סו פאר סו גוד, הסבירו לי שצריך הרבה סבלנות עד שההתקן יעשה את העבודה והמחזור יחלש מאוד, בינתיים אני מרגישה בסדר גמור. בשבוע הראשון שאחרי מחזור ההתקנה הרגשתי אותו, היו הפרשות וכאב קל, אבל הם פסקו אחרי זמן קצר. מקווה לטוב, באמת שאי אפשר להמשיך לחיות כמו שחייתי בשנים האחרונות ובבחירה בין גלולות להתקן הורמונלי אני מעדיפה את ההתקן.

candy77091

New member
יש עוד אמצעי מניעה חוץ מהתקנים וגלולות

יש VCF ניתן להזמין בבית מרקחת וזה מגיע למחרת..(אני קונה באיביי - זול יותר פשוט)
וקונדום נשי(הוא ממש לא דומה לקונדום הגברי)

זה אמצעים חד פעמיים ולא הורמונליים,אין תופעות לוואי.
ממליצה בחום

למעלה