הצילו!!! כאבי ביוץ

shlooog

New member
הצילו!!! כאבי ביוץ

קיבלתי מחזור ראשון אחרי לידה. שמתי לב ששבועיים לפני היו כי כאבי בטן מטורפים, דומים לגלים של צירים, מהגב לבטן. המחזור היה די רגיל. עכשיו שוב, שבועיים אחרי מחזור, אני שוכבת מקופלת לשניים... התכווצויות כמו צירים, שילשולים... רק חסרה הפתיחה ואני יולדת שוב...
אף פעם לא הרגשתי ביוץ בצורה כזאת, גם לא אחרי הלידות הקודמות. יש לי גם הפרשות בביוץ, נטולות ריח, זו לא דלקת אבל זו בהחלט כמות וזה לא נוח. אני לא משתמשת באמצעי מניעה. האם זה נורמלי ?? מה עושים עם הכאבים?

גילור

New member
גם אני ככה מאז הלידה האחרונה. מה עושים?

אם נסבל - מתמודדת. אם בלתי נסבל לוקחת כדור לשיכוך כאבים.

גיליתי את התענוג הזה רק לפני ההריון הראשון.

עד אז הייתי עם גלולות כמעט נצח וזה מעולם לא כאב לי.
מה שאומר שכנראה גלולות מעלימות אותו (טוב, עם גלולות אין ביוץ, לא?)
בשבילי זו לא הייתה סיבה טובה מספיק לחזור להשתמש בהן, אבל אולי בשבילך כן.

גם אני ככה

ונראה לי שמביוץ לביוץ (חזרתי לקבל וסת שנה לאחר הלידה - כלומר 10 חודשים סה"כ) זה מחמיר. הכאב היחידי שהגיע לרמות דומות היה כאב של הריון מחוץ לרחם
אם עובר לי את הגבול אני לוקחת אקמול. בעיקר מעיקה תחושה של בועה קשיחה שנלחצת בצד הבטן (בכל חודש נעים לי בצד אחר) כשאני מתיישבת.

g a n i

New member
לגמרי
. משפ' איבופרופן יעילה יותר

אם את לא רגישה עדיפים אדקס, אדוויל, נורופן ובני הדודים.

דיקור דיקור ושוב דיקור

העלים לי את כל התופעות.
ברגע שהפסקתי התופעות חזרו.
עושה דיקור פעם בחודש באופן קבוע.

Es Ti

New member
לי תוספת אומגה 3+6+9 עזרה גם לכאבי מחזור גם

לכאבי ביוץ וגם ובעיקר ל PMS בלתי נסבל

3קטנה

New member
הרבה נשים מתחילות להרגיש כאבי ביוץ

בשלב יחסית מאוחר של החיים
ובאופן כללי אני מוצאת שעם הגיל ולאחר לידות,
הסימפטומים ההורמונליים השונים, מכאבי ביוץ ועד שרוך נעל,
הופכים נוכחים יותר ויותר.
לא תמיד זה מעיד על חוסר איזון.
במידה וזה מפריע, ואני שומעת שזה מפריע, אני מאד מאמינה באיזון הגוף על ידי רפואה משלימה,
במקרה הזה זאת קלאסיקה של רפלקסולוגיה או רפואה סינית.
ודיסקליימר למי שלא מכירה ופספסה את החתימה שלי, אני עוסקת בזה.

נטעטע

New member
הטבע לא יכל לתת לנו להרגיש את הביוץ

כשבאמת היינו צריכות לדעת מתי הוא?

מה שטוב

New member
אולי הוא נותן לנו להרגיש אותו

כשהוא חושש שאוטוטו נאחר את הרכבת.
מן תזכורת שכזו למאחרים (או מאחרות)

nubi

New member
ברוכה הבאה למועדון

עם הגיל הביוץ והמחזור בלתי נסבלים. אצלי יש תחרות. יש חודשים שהביוץ יותר קשה מהמחזור.

מנצלשת לשאלת אמצעי מניעה מומלץ

זוכרת שהיה על זה דיון לא מזמן אבל לא מצליחה למצוא...
מה עושה מי שממש לא רוצה כרגע הריון אבל הורמונים עושים לה רע?
ניסיתי את הדפו פרוורה (אני מניקה) - NEVER AGAIN. הבנתי שסרזט תעשה לי אותו סוג של תופעות לואי כי יש בהן את אותו החומר.
רופא הנשים ממש מתנגד להתקן מכל סוג והבנתי שהוא גם לא מונע הריון באופן מוחלט.
ספוגיות- אין להשיג בארץ וגם שם הבנתי שכ10% מהנשים יהרו בשנה הראשונה לשימוש, וקונדומים גם לא באים בחשבון.
מה עושים???

nubi

New member
אני ממליצה על IUD (התקן)

התקן מונע הריון באחוזים גבוהים מאוד. אני נגד הורמונים בכל צורה שהיא (ונגד זה שגברים ממליצים לנו, אבל זה כבר נושא אחר).
יש לי התקן נחושת רגיל. הדימום הוויסתי מוגבר, זה נכון, אבל פרט לכך אין תופעות לוואי אחרות.
אגב, פעמיים שמתי התקן עם הנקה.

יש לך מושג באיזה אחוזים? הוא רצה

להתחתים אותי על איזה טופס שלמולו הטופס הסכמה לקיסרי היה פיס אוף קייק והיה מלא סיפורי זוועה על מה ההתקן עשה ואיך היה צריך ניתוח כדי להוציא אותו...

nubi

New member
תחליפי רופא

(תוהה אם הוא לא מקבל אחוזים מחברות ההורמונים למינהן...).

אני עם התקן מירנה (עם הורמונים)

למרות שאני לא מתלהבת מהורמונים כלל החלטתי לשים אותו כי הוא נחשב יעיל יותר ויש לו פחות תופעות לוואי.
כשהוצאתי אותו (לפני ההריון האחרון) החוט לא נמצא ומשכו לי אותו עם מכשיר שכזה. היה מזעזע וכואב אך לא ניתוח ובכל מקרה גם אם עושים ניתוח זה לא כזה מסובך (אני הצטערתי שלא עשיתי בזמנו).

למרות זאת , שמתי שוב מירנה כי לא הצלחתי למצוא תחליף טוב יותר (וכמה חיפשתי...)
אין לי תופעות לוואי מלבד דימום מינימלי - שום כאבים.
הפעם השאירו לי חוט ארוך.

דובצוק

New member
גם אני ממליצה על התקן

פעמיים שמתי התקן מיד אחרי לידה תוך כדי הנקה - התקן נחושת לא הורמונלי. [בפעם הראשונה קיבלתי ווסת אחרי שהפסקתי להניק (שנה אחרי הלידה), אני עדיין מניקה אחרי הפעם השניה, וטרם קיבלתי ווסת...]
אני מאוד מרוצה. לא היה לי דימום מוגבר, או מחזור ארוך או כאבים מוגברים. מה שכן - אני כן הרגשתי את הביוץ בפעם הקודמת. הפעם עוד לא בייצתי מאז ששמתי את ההתקן אז אני לא יודעת לומר...

למעלה