הצילו חפרפרות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kinchi

New member
הצילו חפרפרות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי מלא חפרפרות בגינה שלי. הם הורסות לי את הדשא. זה כבר כמה שנים, פשוט עכשיו זה כבר נמאס עלי, מתחנן לעזרה !!! תודה.

שקדי

New member
../images/Emo132.gifזה מהזה פשוט...............

משיגים קצת גרעיני חיטה עם רעל .....רוש או צליו מוצאים תלולית טריה....מה שבטח לא חסר אצלך מסירים בזהירות את האדמה מגלים את המנהרה מנקים אותה קצת....לא בידים שמים את גרעיני החיטה במנהרה וסוגרים אחריהם עם חתיכת קרטון ומכסים באדמה.....בדרך כלל זה עובד מיידית.....אצלי לפחות....בהצלחה

kinchi

New member
תודה רבה, אבל לא הבנתי את המשפט

"משיגים קצת גרעיני חיטה עם רעל .....רוש או צליו" חיטה זה לא בעיה להשיג, לגבי הרעל, איזה רעל אני צריך, מאיפה משיגים. למה התכוונת ב"רוש או צליו" ? תודה רבה.

aviah

New member
מוכרים את זה

בעיקר במושבים, ובכמויות גדולות. (בגלל הרעילות הרבה של החומרים, הם לא זמינים לשימוש ביתי.) אם אין לך גישה למושבניק שיקנה את זה עבורך, חפש חומר להדברת מכרסמים לשימוש ביתי (במשתלות וכו').

פ123

New member
שיטה פשוטה יותר............

ממלאים מים בקצה אחד של הבור החפרפרת תצא מן הצד האחר ואז...........לא נעים אבל...נותנים לה בראש. ניסיתי וזה עובד.

kinchi

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הרגת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

תודה רבה לעוזרים. הפיתרון שלך נראה בלתי אפשרי עבורי משום שיש לי הרבה מקום של "בורות" בגינה. אבל הצלחת לקרוע אותי מצחוק !!!!! תודה.

asio

New member
חפרפרת --------> חולד

שלום לכולם ראשית תקון. זה לא חפרפרת אלא חולד. חד וחלק ! שנית - בכל חנות כמו הגרעין, עומר וכו' - יש חומר שארוז בליל מתכת אטום שזה רעל נגד חולד. חושפים את המנהרה, שמים את זה, סותמים ושלום על החולד. בהצלחה

kinchi

New member
אכן צודק זה חולד !!!!

תודה, אני אלך לעומר בראשל"צ. תודה רבה על העזרה.

למעלה