הצילו חיתולים!

הצילו חיתולים!

הי לכולם! רק עכשי ו מתחילים להבין את הכמות של החיתולים שאנחנו נצרוך ורציתי לדעת אם יש מקום מומלץ( ( או רשת כלשהיא) לקנות בה סטוק של חיתולים כי קצת נמאס לנו לרוץ לסופר פארם כל יומיים בשביל זה. דיברתי עם האגיס ועם פמפרס חשבתי לקנות ישירות דרכם כמו שעשיתי עם מטרנה אבל אין להם שירות כזה. מה אתם עשיתם עם חיתולים?

ממליצה לך בחום לא לקנות סטוקים

לפעמים פתאום את קולטת שצריך להעלות אותם מידה וממש מתבאסת שנשארו עוד חבילה או שתיים שצריך לחסל. מה גם שקרה לנו עם שניהם שבהתחלה הם היו עושים קקי כל היום ואז פתאום איזו תקופה הם עושים פעם בכמה ימים ופתאום את לא מחליפה כל כך הרבה.
אם את רצה לסופר פארם המון פשוט תתחילי לקנות כמות כפולה בינתיים. אנחנו גם היינו מבקרים פעם ביומיים בסופר פארם וזה ירד מאוד משמעותית.

רינת1200

New member
מסכימה לגמרי, לקנות כמות כפולה או מקסימום משולשת

אם יש מבצע רציני, וגם אז לקחת טווח ביטחון של 2-3 קילו מהקצה של המידה (נניח אם זה עד עשרה ק"ג, יש מצב שב-8 קילו כבר יתחיל להיות גבולי..)
ואכן כמות ההחלפות יורדת עם הזמן.

taltal153

New member
אנחנו קנינו תמיד סטוקים וזה היה מאוד נוח

אני חושבת שבעלי החליף מידה אם היתה בעיה באותה חנות בה קנינו.
וכמובן להפעיל שיקול דעת לפי הגיל שלהם והמשקל.

תשובה

היי,
אני מבינה שיש לך תאומות,
מנסיון אישי עדיף לא לקרכוש סטוקים של חיתולים כי הבייביז גדולים מאד מהר.
אני יכול להגיד בוודאות שיש מבצעים לפחות באזור שלי ולפעמים זה ממש שווה.
כמו כן, אשמח לתרום את תרומתי החלקי ולשלוח לך דוגמיות אם תרצי :)

Bacio

New member
אנחנו כן קנינו סטוקים.

מצד שני, אני מקפידה לשמור קבלות מקוריות צמודות לאריזות, כך שאם יש בעיה, אני הולכת להחליף מידות. וכן יצא לי להחליף 8 אריזות בבת אחת.

kookadoo

New member
אנחנו מצאנו מבצע נהדר וקנינו סטוק ענק. זה היה נהדר

לפני כ-4 שנים לשופרסל ישיר היה נצבע נהדר של חיתולים (2 חבילות ב-56 ש"ח או משהו כזה). נרשמנו, בדקנו מידות בהתאם לטבלאות הגדילה של טיפת חלב (מתי הילדים אמורים להגיע לאיזה משקל וחישבנו מספר ממוצע של חיתולים נדרשים ביום) וקנינו עשרות חבילות. ציפינו את כל הבית - מתחת שולחנות, מעל ארונות, כל הבית היה מלא חיתולים. במשך כמה שבועות צחקתי על זה שבטח עוד עשור אפתח ארון ואגלה במדף אחורי חבילת חיתולים).
חסכנו אלפי שקלים ובכל זאת, הכמות הזו הספיק למספר חודשים בודדים ואח"כ אכלנו את עצמנו על כך שלא קנינו מספיק (יכולנו לקנות עוד ולאכסן אצל ההורים שלנו).
&nbsp
בצעי עבודת שטח מול טבלאות הגדילה של טיפת חלב (שהמידע יהיה לך זמין) ואם את מוצאת מבצע טוב תקני כמה שתוכלי, ותשמרי קבלות (אם כי צאי מנקודת הנחה שלא בטוח שיתנו לך להחזיר). אם את מתלבטת קני מידה גדולה יותר (תמיד אפשר לחתל במידה גדולה יותר, בקטנה יותר לא). הסכומים מצטברים בסוף, וחבל לתרום את הכסף הזה לבעלי הסופרים והחברות הגדולות...

אני דווקא כן ממליצה על סטוקים

אם את מוצאת במחיר טוב במיוחד זה שווה
תמיד אפשר להחליף מידה או מראש לקנות חלק במידה יותר גדולה אם זה גבולי
ופשוט לעקוב אחרי המבצעים
זוכרת טוב טוב את השוק הזה של ההתחלה לגבי כמות חיתולים
אפילו כתבתי פה בזמנו תגובה על זה

מצאתי את ההודעה הראשונה שלי - באותו נושא

חיתולים

&nbsp
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=331&MessageId=161360904
&nbsp
&nbsp

טוב, זה הכל נכון ל 2012...

וגם אף אחת לא ציינה שם כמה חיתולים יש בחבילה.
ובאמת יש דבר כזה מועדון תאומים של פמפרס?

אין לי מושג ..

העליתי את ההודעה בגלל השוק המשותף לכמות החיתולים הנדרשת , לא בגלל שום דבר אחר
אני זוכרת שהייתי בכזה הלם ממפעל החיתולים שפתחתי בבית שהייתי חייבת לשתף

MISS U 32

New member
אכן יש, נאחזת באויר

התקשרנו לפמפרס, שלחתי צילום תז שלי עם הספח להוכיח תאומים.
קיבלנו בדואר 4 שוברי הנחה של 20 ש"ח נדמה לי כל אחד, לשימוש בסופרפארם בלבד. בתוקף לחודשיים בערך..

טוב לדעת

אגב, אני קיבלתי מהאגיס שובר לקבל חיתולים, מגבונים ומשטחי החתלה חינם. הם בעצמם יצרו קשר, קיבלו את הטלפון שלי דרך איזה גורם אחר שהגיע אלי דרך המועדון של שילב...

נכון! פניתי לפמפרס

אכן יש הטבה כלשהי, לא אמרו מה אבל ישלחו לי.
יש לחברות האלה כמה וכמה חודשים טובים לעשוק לנו את הצורה, למה שלא נקבל חזרה משהו...

MISS U 32

New member
עושק זה לא מילה

הולכים לי בערך 18 חיתולים ביממה... חחחח

וואו, את ממש עובדת בלהחליף חיתולים... אצלי הם עושים תורנות

כל פעם אחד מחליט לעשות שביתת קקי לכמה ימים והשני בטוח שרכשנו את מפעל האגיס

דרך אגב, כשנכנסתי לסופר פארם עם השובר של האגיס הקופאית ישר שאלה אותי אם נולדו לי תאומים...

כשיש מבצעים אני קונה סטוקים ככה גם בסימילאק

מעדיפה פמפרס פרימיום וקונה במבצעים

רק סטוקים עובד

הכמויות מטורפות ולצערי אין מועדון תאומים, אבל כשיש מבצע טוב פשוט מנקים מדפים... בשיאי הגעתי לבערך 40 חבילות פמפרס...

למעלה