הצילו הצילו הצילו!!!

אהרוןפ

New member
הצילו הצילו הצילו!!!

שימו לב! ניסחתי פה מודעה בקשר למלחמת אחים. המצב חמור ביותר, ויש לנקוט בצעדים חד משמעיים!!! אם נשב עכשיו ונשתוק, אנחנו עלולים לבכות אח"כ, גם אם זה יהיה בשכונת יוקרה בישוב חדש בין שכם לג´נין, כמו שזה יהיה אם נחזור לגבולות 67´. תקראו את המודעה, תנו הצעות לשיפור, ותשלחו אלי פרטים. אני אדבר עם אחד מראשי "גשר" שהוא שכן שלי, ונראה מה ממה שכתבתי שם מציאותי ונכון, ומה מזה זה סתם בילבולי שכל של צעיר בן 19.5. אני אשב איתו ועם ההצעות שלכם, וביחד ננסח מודעה ונחתים עליה אנשים מכל הדעות וההשקפות, ואותה נפרסם ונפיץ בכל העיתונים ועלוני פרשת השבוע, ונתלה בכל הארץ. צריך גם לגייס כספים, אז מי שחושב שיש לו כיוונים, ובכלל, כל עזרה - תתקבל בברכה. גם התנגדויות אני רוצה לראות (אם יש). מה שבטוח זה שחייבים לכבות את השנאה הזאת, ואפשר לעשות את זה רק ביחד עם כל הצדדים שמעורבים במחלוקת. תודה, אהרון. [email protected] המודעה (במקור עם גופנים גדולים וצבעים): אסון בפתחנו!! ביום רביעי ג´ שבט תשס"ו, 1.2.2006 ראינו לאן המציאות שלנו מובילה. שוטרים, חיילים ואזרחים, מובלים באמבולנסים אל אותם בתי חולים, אל אותם רופאים. אם העם היהודי היושב בציון, על כל גווניו, דעותיו והשקפותיו, ובראשו מנהיגיו והתקשורת, לא יפסיק לשנוא ולהשניא, להשמיץ, לגדף, לקטר ולפגוע – הסוף יהיה רע ומר!! אם השנאה לא תפסק, והקרע יעמיק ויורחב – לא יעזרו לנו- לא חזרה לגבולות 67´, ולא התיישבות במרכז שכם, רמאללה וג´נין. לא מדינת הלכה, ולא מדינה דמוקרטית-ליברלית-חילונית לחלוטין. אפילו לא מדינת רווחה שבה כולם מתפרנסים בכבוד, לא תחזיק אזרחים ששונאים זה את זה!! -תוקפא כל בניה בהתיישבות ביו"ש, -תוקפא כל תכנית לפינוי ישובים ומאחזים, -תוקפא הפרת הסטאטוס קוו, -יוקפאו הצעות חוק על רקע דתי, -ינטלו מבג"ץ סמכויות בנושאי דת, מוסר וביטחון ויועברו אל הכנסת ואל משרד הביטחון, -יחוקקו חויקים מחמירים בלשון הרע והוצאת שם רע ויאכפו! תוקם במשרד החינוך ועדה שתעסוק בחינוך לסובלנות, ויטלו בה חלק מחנכים מכל גוני החברה הישראלית. אם לא נעשה משהו –אף אחד לא ינצח. כולנו נפסיד!! אזרחים מפוחדים. ניתן לראות את המודעה בקובץ המצורף.

למעלה