הצילו!!!!!!!!!!!!! (הסטריה קלה. . .)

מונקית

New member
הצילו!!!!!!!!!!!!! (הסטריה קלה. . .)

הורדתי את הגרסא של 3.0 ואני רוצה לפתוח מסמך PDF. משום מה בכל פעם שאני רוצה לפתוח יש לי את המסך הבא. מה עושים? אגב, אני לא מצליחה גם לעדכן לגרסא מתקדמת יותר, אבל דיה צרה בשעתה. . . תודה למשיבים!

מונקית

New member
לפי הפרסום דווקא כן. . .

"מה חדש באופן אופיס העברי 3.1? ייבוא ועריכת קבצי PDF אופן אופיס העברי גירסת 3.1 כולל את תוסף ייבוא קבצי PDF של סן מיקרוסיסטמס, עם תמיכה בעברית. התמיכה בעברית קיימת בשלב זה רק בגירסה העברית של אופן אופיס 3.1. נא לשים לב שהתוסף של סן עדיין בגירסת בטה. "

מונקית

New member
בינתיים הסרתי את התוכנה והתקנתי 3.1 אבל שוב,

הקובץ לא נפתח. . . .

מיכאל ג

New member
אופן אופיס פותח, אבל לא WRITER

ניתן לפתוח מסמכי PDF רק ב- DRAW. ולא ניתן לשמור אותם בצורה שניתן אח"כ לפתוח ב-WRITER. זה נשמע כאילו עשו "דווקא" אבל יש בזה הגיון - PDF הוא לא פורמט טקסט, הוא מפרק פיסקאות, רשימות, משפטים טבלאות וכו' למין תיבות טקסט נפרדות, רככה שזה בעייתי להבין מהקובץ PDF איך כל הטקסט היה מחובר במקור.

incro

New member
נסי כאן

http://www.makeuseof.com/tag/9-must-have-openoffice-extensions/

מיכאל ג

New member
התוסף הזה הוא אותו תוסף שקיים כבר באופיס

ופותח את ה-PDF ב-DRAW. אין צורך להורידו אם יש גרסה 3.1 עברית.

שוּלה

New member
למה שתרצי לעשות דבר כזה, ולמה ההיסטריה???????

PDF לא נועד להפתח לשינוי וכתיבה. PDF נועד שלא יפתחו אותו בכלל. הוא נועד לקריאה בלבד - מהמסך או מהנייר. אם מישהו צריך להעביר אלייך חומר שאת אמורה לשנות / להעתיק, תדרשי את זה בפורמט שנועד לכך. לא רק את באופן אישי, אלא כל האנשים שבאים לפורומים כל יומיים ומבקשים להמיר PDF. לא אנחנו הכתובת - אלא יוצרי המסמך שמשום מה בחרו בפורמט הזה. אחרי ההרצאה, אז כן, אני יודע לפתוח מסמכי PDF בלפחות 5 דרכים שונות ומשונות. אבל אם תרצי תשובה מדוייקת תסבירי לי קודם למה את רוצה לפתוח את ה-PDF הזה ולמה ההיסטריה.

מונקית

New member
פשוט מאוד!

אני מורה ויצרתי קובץ עבור התלמידים שלי בעבר ושמרתי בפורמט PDF. מפאת החשש שלי מהעתקות או מ"גניבת" הרעיון. כחלק מההכנות לשנת הלימודים הבאה עלינו לטובה רציתי לשנות ולערוך את הקובץ עבור התלמידים (רכשתי במיוחד (150 ש"ח) תוכנת ניקוד עבור אלו שלא קוראים ללא ניקוד, כך שהדפים שיוגשו להם יהיו מכובדים (לא ניקוד ידני) ולא מנוקדים בצורה לא נכונה (קשה מאוד לנקד בצורה נכונה). לצערי הרב, לא מצאתי את הקובץ המקורי השמור בגרסת OO אלא רק את הקובץ בPDF. בגלל שאני יוצרת המסמך, ולא מצאתי אותו בפורמט אחר, לא יכולתי לבוא אל עצמי בדרישה לקבל את המסמך הצורה אחרת! ההיטריה היא ברורה לשבת ולהעתיק חוברת שלמה, ממש לא מתחשק לי, קל וחומר כשאני יודעת שקיימת אפשרות שלא לעשות כך!. ואחרי ההסבר הארוך, תודה רבה על כך שאתה שומר הסף (ולא בציניות), אני באופן אישי נכוותי רבות מכך שאנשים מחקו את שמי מדפי עבודה שהכנתי ובכך לא נתנו לי את הקרדיט המגיע לי. . .

צחור

New member
נסי את...

אלו אני לא מבטיחה לך תוצאות להיפך אני בעיקר מבטיחה לך הרבה בעיות שקשורות לכך שהם מיועדים להתעסק עם אנגלית ולא עברית כמו-כן אני מניחה שהניקוד לא יעבור חלק. בהצלחה אשמח אם תחזרי לספר על תוצאות

מונקית

New member
ויתרתי. . .

לכשאמצא זמן אשב להקליד את החוברת מחדש. בינתיים אני עסוקה בבניית חוברות חדשות. . . . תודה רבה!!!

מונקית

New member
ויתרתי. . .

כשאמצא זמן אקליד . . . בינתיים אני עסוקה בבניית חוברות חדשות. תודה רבה! 4U

למעלה