הצילו המסך הלך...

zivseemann

New member
הצילו המסך הלך...

יש לי IBM R52 בן 4 שנים, האחראיות עליו נגמרה כבר מלפני הרבה זמן, לאחרונה המסך החל להחשיך לעיתים - המסך עצמו עובד, רואים חלש מאוד מאוד מאוד את התצוגה אבל האור שמאיר אותה לא עובד כלל או עובד בעשירית מהמסך. ומה שעוד יותר מוזר הוא שכאשר המסך בקושי עובד, אם אני מכוון את העוצמה למינימום אז גודל השטח המואר כמעט מוכפל מאשר במקסימום. עזרה בבקשה, אין לי כסף לקנות מחשב חדש...

bar666xp

New member
יש כמה אפשרויות..

נתחיל בתקלה עצמה.. 1. אינווטור {עלות של כ300ש"ח}. 2. מסך {יותר נכון מנורת מסך} עלות של מסך היא כ1500ש"ח. 3. הכבל המחבר בין הלוח-אם/כ.מסך למסך.. {מחיר 400ש"ח+-}. שורה תחתונה כנס למעבדה של ניידים בקש הצעת מחיר וציין כי אתה לא בטוח אם תתקן או פשוט תחבר אותו למסך חיצוני... או בקיצור שלפי עלות התיקון תחליט אם לתקן או לא... והכדאיות של תיקון = עלות נייד חדש מול עלות התיקון... לדוגמה עם חדש שיתן מענה לצרכים שהנייד שלך נותן היום יעלה 3.5Kש"ח אין הצדקה להשקיע בו 1.5Kש"ח... אבל עד 500ש"ח זה לא נורא... אם נייד חדש לצרכים שלך יעלה 5-6Kש"ח ומעלה אפילו 2Kש"ח עוד כדאי להשקיע בו. והכוונה לצרכים שלך זה שיהיה +- ברמתו של זה כלומר אם זה עמידות גבוה לדוגמה... מעבד, כ.גרפי סביר שבחדש כבר יהיו חזקים יותר זולים יותר מזה שיש אצלך.

zivseemann

New member
תודה רבה

איפה יש מעבדה ליד נתניה?? או שכל חנות מחשבים תהייה טובה? ומה זה אינווטור?

ScorpioID

New member
כפי שהברק כבר אמר למעלה

הייתי מוסיף עוד אופציה וזה הCFL - בעצם הפלורוסנט שמאיר את המסך. על כל מקרה, הייתי מציע לקחת את המחשב למעבדה ולקבל לפחות הצעת מחיר. הR52 זה ה"עלית" של סדרת הR הישנה. זה ממש T43 רק באריזה אחרת.

למעלה