הצילו - הוצאת רשיון

Master Whilee

New member
הצילו - הוצאת רשיון

עשיתי טסט ביום ראשון. מאז, אני אפילו לא יודע אם עברתי או לא. סביר להניח שעברתי, אבל אין הודעה רשמית בנושא. המורה שלי אמר לי שהסטסטרים בשביתה, אז הם לא נותנים תשובות. הלכתי למשרד התחבורה במרכז כלל בירושלים, ואמרו לי שגם עם עברתי אי אפשר להוציא רשיון. הלכתי אליהם ביום אחרי זה שוב, אבל הם לא ידעו בכלל מתי השביתה תסתיים. התקשרתי למשרד התחבורה, והם אמרו לי שלא ידוע להם על שום שביתה של אף אחד, ואין שום סיבה שאני לא אצליח להוציא רשיון עם עברתי. לכן ביום שלמחורת הלכתי למשרד הרישוי בתלפיות כדי להוציא רשיון. אבל ברגע ששמעו שעשיתי את הטסט ביום ראשון אמרו לי שאין אפשרות כי הטסטרים בשביתה. מה שאני לא מבין זה, למה משרד התחבורה לא יודע על זה (לפי הטלפונים אליהם), ואיך זה שאף אחד לא דיבר על הדבר הזה בפורום? מה קורה פה?

magic girl2

New member
אני בדיוק באותו סיפור...

רק שאני עשיתי טסט ביום שלישי, התשובה לא הגיעה באותו יום (כמו שאמור להיות) בגלל העיצומים, וידעתי שעברתי דרך האתר שלהם רק למחרת בערב. אמרו לי שהשבוע כבר אין מה לעשות ולא יגיע לי הרישיון (בד"כ אצלנו מגיע בדואר אחרי יום-יומיים גג) כי יש עיצומים, וכנראה שגם יום ראשון לא יגיע. ואם משרד התחבורה לא יודע על זה, אני בכלל לא מבינה מה הקטע. מה שהא ברור לי הוא איך בדיוק עשו לנו טסטים אם הטסטרים בשביתה ומשרד הרישוי לא מתפקד? הם עושים טסטים אבל בכל השאר לא מטפלים? בהצלחה, מקוה שעברת

למעלה