הצילו האקרים במחשב

הצילו האקרים במחשב

היי הבעיה שלי היא שלדעתי פרצו לי למחשב, העכבר זז וקופץ לי על המסך בניגוד לכיוון שאני מורה לו המחשב כל כמה זמן נתקע ומפעיל את עצמו מחדש נפתחים לי חלונות לבד. אני צריך עזרה אני משתמש ב- XP וב- ZONEALARM 3 הגרסה המלאה ואני לא יודע מה אני צריך לסמן בהגדרות.הנורטון 2002 מעודכן ולא מזהה כלום. ועוד דבר מזה BIOS ואיך אני יוצר לו סיסמא. בבקשב כל מי שיכול לעזור יבורך אני כבר לא יודע מה לעשות. תודה תודה תודה ליאור.

MeAndMe

New member
לפי התיאור פרצו לך בעזרת NetBos

ותעזוב את ZonEalarm יש תוכנה הרבה יותר טובה והיא ניקראת NeoWatch. ועם יש לך נורטון אנטי וירוס 2002 בלבד, זה לא יעזור.

עזרה ל-NeoWatch

התקנתי את התוכנה NeoWatch אבל היא כל הזמן ממשיכה להודיע לי על פינגים שמנסים להגיע אל המחשב שלי. אני לא יודע אם זאת בקשה של אחת התוכניות כמו הנורטון אנטי ווירוס להתחבר או ניסיון פריצה. התוכנה פשוט לא מציינת את השם של הפינג שמנסה להתחבר (זה נשמע איכשהו הגיוני?)? בבקשה אם תוכל תסביר לי איך להגדיר את התוכנה בצורה נכונה ואיך למנוע כניסה של האקרים ע"י התוכנה......... ותדע שהתוכנה נראית מעולה עשית לי את היום. ת ו ד ה!!!!!! ליאור.

mmm

New member
RE:

ליאור, אינני יודע אם מחשבך נפרץ, אם כי והיה ויש לך אנטי וירוס מעודכן, וגירסה חדשה של פייר וול, וסרקת את מחשבך(אמליץ לך בחדווה להוריד את תוכנת הסריקה the cleaner אפשר למצוא קישור אליה בפינת קישורי הפורום). אולי תוכנה חדשה?, NEOWATCH איננה תוכנה שאנוכי ממליץ עליה, עבדתי איתה בעבר, ולא התרשמתי. החסרת פרטים מסויימים, כגון האם אתה מחובר בADSL או כל קשר קבוע, אילו חלונות נפתחים אצלך ללא סיבה(נראה לפי תיאורך שאכן משהו פרץ לך למחשב) וכו´ האם הם נפתחים רק כאשר אתה מחובר לאינטרנט?. אוסיף ואומר, לחלק מסויים ממשתמשי המחשב פועל הפרוטוקול NETBIOS עם גישה לTCP/IP, בטל אתו על ידי כניסה ללוח הבקרה- לחיצה על "NETWORK CONNECTION" הצבעה על חשבון האינטרנט שלך- בחירת אפשרויות "PROPRETIES" לחיצה על סמן הNETWORKING, וביטול אפשרויות כגון NETBIOS אם קיימת שורה וFILE AND PRINTER SHARING- אם יש שיתוף של קבצים בידיעתך, אל תעשה זאת, אך וודא שיש אמצעי אבטחה על אלו. באשר ליצירת סיסמא בBIOS הדבר בדרך כלל איננו הכרחי, לחיצה על DELETE בכניסה למחשב, עבור בין הרטיסיות שם, אל תשנה דבר, מצא את השורה SUPERVISOR PASSWORD לחץ ENTER- והקש סיסמא, לאחר מכן, USER PASSWORD- שלא כמו הראשון הUSER PASSWORD יגרום להופעת תיבה התבקש את הקוד על מנת להמשיך בBOOT... הראשון מאפשר רק לך גישה ואפשרות שינוי באפשרויות הBIOS. אל תתבלבל וזכור את הקודים.

פרטים נוספים

אני מחובר ל- ADSL, החלונות הנפתחים הם חלונות שכבר פתוחים (ממוזערים) הם פשוט עולים למסך ללא לחיצה או בקשה וגם העכבר משתגע לו קצת על המסך, כשאני גולש הדפדפן עובר לדף קודם ללא לחיצה או כל פעולה שלי ועדיין עולים חלונות ממוזערים או שנמצאים ברקע הרצתי את תוכנת הקלינר ולא מצאתי כלום. ודרך אגב על איזה פייר וול אתה כן ממליץ? תודה רבה על העזרה ליאור.

nadavb13

New member
nadav

תתנתק מאינטרנט ותתקין פייר וול טוב אבל על תוריד תקנה

MeAndMe

New member
שחחתי לומר עד דבר חשוב

כניראה שיש לך Path של NetBus אז קודם כל תסיר אותו. כנס לסיפרית WINDOWS ותחפס קובץ עם איקון של לפיד ברקע כחול ותימחוק אותו סופית, עם ולא ניתן לימחוק אותו תלחץ על Ctrl + Alt + Del ותיבחר בכרטיסיה של תהליכים תחפס שם את שם Tarojan תסיים את התהליך ואז תמחוק אותו סופית. מקווה שעזרתי.

תגובה

חיפשתי אך ללא הצלחה ורציתי רק להגיד תודה לכולכם על העזרה באמת נחמד לדעת שיש על מי לסמוך גם כשלא מכירים.

uzi2

Active member
למה לקנות?

למה לקנות פיירוול אישי כשמדובר במחשב אישי? Kerio, Sygate, Outpost הם שלושה פיירוולים אישיים שמיועדים למחשבים ורשתות ביתיים. שלושתם מעולים ושלושתם חינמיים לשימוש אישי.

למעלה