הצילו! דימום!

• פותח הנושא nam
  • פורסם בתאריך

nam

New member
הצילו! דימום!

אני במתח נוראי. היום, כשחיכיתי לתשובת בדיקת ההריון החל לי דימום עם כאבי בטן. התחלתי כבר לבכות בהיסטריה. הלכתי מהעבודה הביתה כי לא יכולתי לתפקד. בבית התקשרתי למרפאה ולהפתעתי הם אמרו שהבדיקה נראית טובה (בטא 106). אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות. ומה זה הדימום הזה, ואיך אני יכולה לעצור אותו? אני מתה מפחד...

קייצית

New member
הבדיקה נראית טוב - נפלא !../images/Emo13.gif

אני יודעת שלפעמים יש דימום למרות שהתוצאה חיובית, כל עוד זה לא המכשפה בפול גז, זה יכול לקרות. יש גם דימום שנקרא דימום השרשה. אני רוצה להיות מאושרת בשבילך, אבל נראה שאת לא מרשה לעצמך... יש לך אפשרות לדבר עם הרופא המטפל ?

nam

New member
קייצית

תודה על התגובה. אני באמת לא נותנת לעצמי לשמוח כי אני פוחדת להתאכזב. יש לי כל הזמן כאבים בבטן התחתונה. מה זה אומר? יש לי כמה רופאים מטפלים ואינני יכולה לדבר איתם. האחות אמרה לי שביום חמישי אעשה עוד בדיקת דם ורק אז אפשר להיות בטוחים. זה הולך להיות שבוע ארוך...אני פשוט לא מאמינה שזה הצליח!

נועם@בת

New member
כאבים בבטן תחתונה אופייניים לתחילת

הריון- כך סיפרו המון בנות שנכנסו להריון, ואל תדכחי שתחושת הכאב מועצמת פי כמה בגלל המתח
גם דימום יתכן בתחילת הריון. השאלה אם זה ממש דימום שוטף כמו וסת, או כתמים. בכל מקרה- תץנשמי עמוק, ותחזרי על הבדיקה ביום רביעי וביום ששי (לא חייבים לחכות לחמישי). הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים. מחזיקה לך את כל האצבעות שבאזור, ומתה כבר לעשות לך קולולו בקול גדול. אין ספק- האביב הגיע ואיתו החסידות
מתפללת לטוב
נועם

nam

New member
נועם- תודה, הרגעת אותי

מבטיחה לעדכן- ולו בשביל ה"קולולו" המפורסם שלך!

קייצית

New member
מתפללת בשבילך ../images/Emo79.gif

יום חמישי זה ממש כאן... אולי בכל זאת תצליחי לדבר עם אחד מהרופאים, כדי לקבל הרגעה או עצות מלומדות.

dandushx

New member
היי חמודה

בינתיים אל תלחצי , אם הדימום ימשך רק זמן קצר זה בהחלט יכול להיות דימום של השרשה , מקווה מאוד בשבילך , מחזיקה לך אצבעות. דנדוש

nam

New member
תודה דנדושה../images/Emo140.gif

בנתיים זה נפסק. מחזיקה גם לך אצבעות!

גם אני כבר ביכיתי את הטיפול

כשגיליתי את הדימום, אבל הוא חלף תוך שעתיים, ומאז - טפו-טפו-טפו - הכל בסדר. מאחלת לך שהלחץ יעבור והבטע תכפיל...

ארי5

New member
דימום +כאבי בטן - את צריכה לשכב../images/Emo101.gif

בהחלט זה יתכן שזה דימום כתוצאה מהישתרשות ההריון-שלפעמים מופיע סביב תאריך הווסת שלא מגיע. אבל על הצד שלא את חייבת לנוח - במיוחד שזה הגיע בשילוב כאבי בטן אע"פ שקראתי שזה הפסיק לך עדיין תנוחי - כמות הדם אינה תמיד הקובעת ולכן תנוחי עד הבדיקה (שיראו באולטרה סאונד שאין היפרדות או משהו כזה ) את יכולה לקבל גם מסה של דם כמו במחזור ועדיין זה לא בהכרח ה....... (ליפעמיים במהלך ההישתרשות בדופן הרחם נוצרים כיסים שהם גורמיים להפרשת דם ארוכה) (גם אם ח"ו קורה שם משהו אין לזה תרופה חוץ מלנוח ולנסות לעצור תתהליך)

ligo

New member
num

אני מבינה אותך שזה הולך להיות שבוע ארוך...אבל מצד שני יכול להיות שהדימום יפסק עוד היום ואז צריך רק לבדוק שהבטא ממשיכה לעלות. בנתיים תשמרי על עצמך, תנוחי ואל תתאמצי מדי ותעדכני אותנו...

למעלה