הצילו דחוף

הצילו דחוף

אני פני הגשה ביום ג' והזינגר החליטה עכשיו לעשות בעיות היא לא מזיזה את הבד לא קדימה ולא אחורה תפתי עליה בלי בעיה עד עכשיו את הפסל שלי מוניל ורוד ועכשיו היא החליטה לעשות בעיות הצילו.... ועוד הצילו קטן מישהו מכיר חנות לקנות בה מילוי לבובות או דברים מהסוג הזה בראשון? בנתיים קניתי 3 וחצי קילו של מילוי ונראה לי שאני צריכה עוד. סה"כ גודל הפסל הוא מטר שמונים ואורך של בערך 2 מטר

ayala26

New member
אולי הורדת בטעות את ה-FEED?

בראשון יש את פנאי לי. במדרחוב ליד בית הקפה גזוז יש סמטה ובסמטה הזו יש את החנות של ויויאן. בטוח יש שם.

אני מקווה שזה הענין

אבל השיניים עדין למעלה ולא ירדו וגם אין לי מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו גבי פנאי לי זה באמת היה המוצא האחון שלי

שש שבע

New member
איך החוש הטכני שלך?

בתוך המכונה יש בורג שבעצם מחזיק זרוע שמניעה את כל ענין השינים, לפעמים הוא משתחרר ואז למרות שהשנים למעלה הם לא זזות ולא מושכות את הבד. איזו מכונה בדיוק יש לך? יש מצב שתעשי את זה לבד, אבל אם לא, ממש חובה לקחת לטכנאי. כל זה בהנחה שנידקית את אזור הבוכיאר ובדקת שאין שם לא חוט ולא פוף, ולא כלום שנתקע שם..

זה כנראה המצב

השינים לא זזות אם אני לוחצת עליהן הן יורדות ואז טיפה זזות וזהו אני אנסה לפתוח או מקסימום אבא של חבר שלי יעבוד עליה איפה בדיוק זה נמצא יש לי זינגר 7136 מלפני 30 שנה בערך

שש שבע

New member
זו את עם הויניל נכון?

אז תראי, יכול להיות עוד משהו, פעם בעת רכישת כיסאות, ראיתי איך התופרת שלהם תופרת סקאי לציפוי כיסאות, היא החזיקה ביד אחת ספוגית טבולה בשמן ומרחה על הסקאי לפני שנכנס למכונה (רק באיזורי הקצוות - במקום התפר), יכול להיות שבאיזו שהיא דרך זה גורם להתיבשות השמן במכונה? חשבתי על זה, וכן, אם המכונה מתחממת מידי, תנסי לשמן את המכונה בכל החורים והכיוונים שאת מכירה גם באיזור השיניים, ובאיזורים הנעים למטה. ואז תזיזי בתחילה ידנית אחר כך עם הדוושה.

נמצאה הבעיה

כמו שאמרתי נתתי אותה לאבא של חבר שלי שיפרק אותה ויבדוק אותה והוא גילה שהגלגלי שיניים של המכונה נשחקו וצריכים החלפה למזלי אני אוכל להשתמש במכונה שלו ולצערי התיקון של המכונה שלי יעלה איזה 300 ש"ח אם לא יותר

שש שבע

New member
זו הסיבה שמשמנים סקאי בעבודה

ומצטערת שנזכרתי בזה מאוחר מידי.

כן הבנתי את זה

עכשיו אני והשמן תינוקות חברים שטובים (זה לא נשמע טוב) חשבתי שהשימון זה רק כדי שהמחט תינעץ טוב

למעלה