הצילו!! גנבים!!!!

הצילו!! גנבים!!!!

אני שמה לפינקים שלי תערובת ביצים(היבש שקונים בחנויות עם הלחם והקצח ושאר גרעינים בפנים) אני חוזרת אחרי 5-10 דקות ואני מגלה שיירה של גנבים זעירים שגונבים לפינקים את האוכל מהמיכל!!! אני לא יכולה לשים חומר נגד נמלים בתוך הכלוב ואין לי מושג איך להפתר מהגנבים.... מה עושים עם הנמלים?!?! אני לא מתכוונת לשלם על אוכל לציפרים כדי שהנמלם יאכלו אותו!!!

d-edge

New member
לי הייתה בעיה כזו בחדר..

שימי לב מה עשיתי: ריססתי מסביב לכלוב עם הספריי נגד קרדיות ציפורים.. אותו החומר שקיבלתי כדי לרסס את פאנטה.. לא לרסס על האוכל! רק מסביב. מסתבר שזה קוטל גם נמלים..

אממ.. השאלה....

השאל אם היית צריך לרסס ככה כל יום? או שפעם אחת הספיקה? אין לי חומר נגד קרדיות ציפרים אבל יש לי אופיגל של כלבים ויש לי סנוk 300 רגיל. לשים בדרך זה יספיק?(הנמצלי באות מהגדר מטפסות על הסורגים ששמתי לייד הכלוב אז על הסרגים של הכלוב ולאוכל...

d-edge

New member
ריססתי פעם אחת..

הן מריוחות את זה ולא מתקרבות יותר עד ששוטפים במים. אופיגל אני לא מכיר. K300 בטח יותר מזיק לתוכי מהחומר נגד קרדיות. העצה שלי לקנות את החומר בחנות לחיות מחמד נדמה לי שהוא עולה 15 שקל.. ככה אפשר לרסס מסביב לכלב חומר שמיועד לריסוס ישיר על התוכי כך שפחות דואגים שהחומר יפגע בתוכי. לא לשכוח להוציא את הכלים של המים והאוכל לפני!

נעה גל

New member
אסור עם K-300!!!

תמצאי איפה הקן של הנמלים ותפזרי שם דיזיקטול. לא בתוך הכלוב של הציפורים.

ניסיתי הם חוזרות לשם..

בכל מקרה הריסוס הוא מחוץ לכלוב ולא בתוכו.. אני אנסה סנו .. ואפזר קצת אופיגל על הרצפה ליד.... זה אפילו לא קרוב לציפרים.. אין לכם מושג מאיזה מרחק הנמלים האלה באות רק בשביל לגנוב לפינקים שלי את האוכל!!!

למעלה