הצילו, בעלי לא צריך סקס

honey8

New member
הצילו, בעלי לא צריך סקס

אני אחרי הלידה הראשונה שלי, עברו כבר חמישה חודשים... ואני מחכה שבעלי כבר ירצה לעשות איתי אהבה - וכלום! הוא לא מראה סימנים של רצון לחזור לעניינים. נראה שזה לא חסר לו, הוא לא צריך את זה בכלל, אין ביננו תשוקה בכלל. אני משתגעת מזה.. לפני הלידה גם היו לנו בעיות סביב הנושא. הוא יכול היה לחיות בלי סקס שבועות ארוכים. ואם היינו מגיעים כבר לסקס, זה היה כאילו כדי לסמן "וי". או אחרי ויכוח על הנושא, או שפשוט רק אני עשיתי לו נעים... (אך הוא לא עשה לי בחזרה..). דיברנו הרבה, רבנו הרבה.. הוא טען שהוא עצלן, שלא תמיד בא לו להשקיע, שהוא עייף.. שהוא לפעמים מעדיף לעשות ביד ולגמור עניין.. בעצב רב ולבדי הלכתי להתייעץ עם פסיכולוגים, סקסולוגים וכולם אמרו לי את אותו הדבר: "יש לו בעיה (חשק מיני נמוך). ואם הוא לא מוכן לטפל בה - תיפרדי ממנו". הוא הבטיח לי שיטפל בכך, ראה שאני כבר אוטוטו נפרדת, התחנן. אמר שאם אכנס להריון הוא מבטיח בד בבד לעבוד על זה... (ביקשתי שיילך לבדוק את רמת הטסטוסטרון). הוא כל הזמן זרק את האשמה גם עליי ש"אנחנו צריכים לעבוד על זה ביחד". אין לי כבר כוח לזה... הוא לא מבין שהבעיה אצלו. אני מרגישה כל כך לא סקסית בבית. אין ביננו שמץ של אינטימיות, אם אני מנסה לפתוח איתו בשיחה אינטימית הוא כולו מתכווץ ונבוך. הוא לא חושק בי (למרות שטוען שכן) אלא רק בדמויות פורנו על המחשב. היום אני עם תינוק מתוק, מסוחררת מתסכול. מחכה שהוא כבר ירצה סקס באופן טבעי (בכוונה לא יוזמת). אבל אני מתבדה... שוב ושוב. אנא עיזרו לי למצוא פתרון, או דרך להגיע אליו בלי להיכנס לעימות. תודה מראש.

I C E M A N 7

New member
שתי אפשרויות:

או שהפסיכולוגים סקסולוגים שלך הם החברות שלך או שהם אהבלים עם רשיון. "אנחנו צריכים לעבוד על זה ביחד" לא נשמע כמו זריקת אשמה. הרבה חברים שלי עברו ירידה בחשק סביב ההריון. לא נשמע כמו משהו חריג או לא פתיר ובטח לא מחייב בדיקות וטיפולים שרק יגבירו אצלו את החרדה. בקיצור, תרגיעי אישה

seeyou

New member
לפני הלידה גם היו לנו בעיות סביב הנושא../images/Emo178.gif

אז מה את מצפה היום? עשית אותו טעות של רבבות נשים אשר ממהרות ללדת לפני שנושים חשובים
מתבררים. יוסי הדרך להגיע אליו בלי להיכנס לעימות ? אני מניח שבזמנים שאת מעונינת תלכי לבושה סקסית(לא בעירום מלאה),משחקים...קלילות לא לצפות-לדרוש ביצועים של מאהב . ייתכן שיש לו ליבידו נמוך או יש לו פחדים ממך. יעוץ מתאים יכול לעזור. .

I C E M A N 7

New member
נראה לי

ש"לפני הלידה" שלה מתייחסת לתקופת ההריון, לא בכלל. שתתקן לי אם צריך

honey8

New member
מאז ומתמיד אפשר לומר..

היה לו ליבידו נמוך, והוא הבטיח לי שיטפל בכך... הוא לא מפחד ממני ואני לא מאיימת.. אני בחורה מאוד טובה ולא מהביצ'יות שדורשות יותר מדי. אני פשוט רוצה להיות נחשקת ונאהבת, כמו כל אשה. פעמים רבות הרגשתי שזה חד כיווני... הענקתי לו יותר ממה שהעניק לי. הוא לא אוהב "לרדת", הוא שונא להתנשק. לא אוהב שמלקקים לו את הצוואר. הכל אצלו "סטרילי" , רק אחרי מקלחת, רק אחרי צחצוח שיניים. נמאס לי מזה... נמאס לי לחכות שהוא יתעורר מינית... אני יודעת שאם אפתח בנושא הוא "יעשה לי טובה" ויגיע סקס. אך זו לא המטרה שלי. יש כאן משהו עמוק יותר...

honey8

New member
מתעלם מהסקסיות שלי..

ניסיתי לעשות לו "טיזינג", הסתובבתי לידו עם תחתונים וחזיה, שזה ממש לא הזיז לו. אני תמיד מטופחת, מריחה טוב. נקיה. אז אחרי שאני רואה שזה לא ממש "עושה לו את זה" אני נקרעת. אני ממש פגועה. הבנאדם פשוט יבש... ישן בעמידה...

chenby

New member
תראי

אין לנו שום אפשרות להחליט בשבילך.. יש לך דילמה לא פשוטה כי כבר יש ילדים בסיפור. אני יודעת שהאקס שלי היה כזה ומזל שלא היינו נשואים, אחרת הייתי האומללה הגדולה ביותר.. אתם נשואים, והוא אומר שהוא יעבוד על עצמו, להזכיר את זה פעם אחת ולשכוח מזה, זה לא לעשות כלום תסכימי איתי. אז תשאלי אותו מה הוא מוכן לעשות בשביל זה.. תבהירי לי - לא באשמה - אלא תבהירי לו כמה את רוצה להרגיש נחשקת כל כך הרבה שנים, וכמה נמאס לך ללכת לישון מאוכזבת או דחויה.. ומשהו צריך להשתנות... עם הזמן את תדעי את התשובה שלך. כמו שיוסי אומר - כשהסקס טוב, הוא מהווה 10% מהיחסים. כשהוא רע, הוא מהווה 90% בכל מקרה, אני מאמינה שהכל אפשרי, רק שהוא צריך לרצות שזה יהיה אפשרי.

seeyou

New member
" אני מאמינה שהכל אפשרי"../images/Emo4.gif-יש לך טעות

בהרבה מקרים ,של ליבידו נמוך או חוסר יכולת,אין פתרונות המספקים את הצרכים של הבת זוג. הוא לא טיפל בבעיה מאחר ופגש בנות שהסכימו (בטיפשותן) לנהל חיי מין עם אופציות לעתיד או בירר וקיבל תשובות לא נעימות. .

honey8

New member
תודה !!

את מתוקה אמיתית. ואת צודקת... אני בבעיה רצינית רצינית... אני כל כך מפחדת. ועוד עם תינוק.. איזו טיפשה אני. מה חשבתי לעצמי...?

seeyou

New member
אם לא אני לי - מי לי.../images/Emo178.gif

איזה ברירות-אופציות ]תוחות לך? הכוונה של "פתוחות"-באישור. יזיז?מאהב? הסברת לו שאין תוספות תזונה לסקס(לפחות אין בקופת חולים)
אני חושב שמה שאת צריכה זה דבר אלמנטרי-בסיסי-אנושי והוא לא יכול למנוע ממך-אפילו באיום של גרושים. במקרה כזה לא הייתי מאשים אותך על "בגידה". בהצלחה הטיפול-פיתרון הוא בידיים שלך החיים הם שלך

honey8

New member
תודה יוסי..

אהבתי את הרעיון של "תוספי תזונה".. אני לא מהטיפוסים שמחפשים ריגושים מהצד.. מחפשת שיהיה לי טוב עם בן הזוג הקבוע שלי..

seeyou

New member
יש רק דרך אחד אשר תגשים לך את החלום

דיאט סקס. אם את חושבת שתוכלי להתקיים רק מזה אז הכול יהיה בסדר. קבלי בהבנה בדיחה ל"מבוגרים"... 2 חברות ,לא צעירות,נפגשות אחרי הרבה שנים מה שלומך,מה שלום הילדים? מה שלום הבעל?..... השניה בהיסוס הכול בסדר רק שבעלי קיבל נכות 100% . מה יש לו ?שואלת הראשונה? הוא איפוטנט. אם ככה מצבך טוב. בעלי נכה 300% . איך ייתכן 300% שואלת החברה על אימפוטנציה קיבל 100% הטמבל דפק עם הפטיש על האצבעות ובסוף שרף את הלשון במרק.

אייבורי

New member
דובשנית

להסתובב ליד גבר בתחתונים וחזיה זה טיזינג שעובד בסרטים. במציאות זה סתם מעצבן ומפריע לראות כדורגל.

אייבורי

New member
אכן בעיה

חשבת לנסות להגדיל את הציצים ? [איפה מדען כשצריך אותו] בכל מקרה אני לא רואה דבר רע בשיתוף לכי איתו לטפל בבעיה לא בתור מטופלת אלא בתור חברה שעוזרת לבעלה בנושא רגיש. עבור גבר זה מביך נורא להודות בפני רופא\מטפל שיש לו לבידו נמוך. אופציה שניה להסביר לבעלך שאת לא מסופקת ברמה היסטרית שמבחינתך את בשלה לקחת מאהב, אבל אין לך כוונות לפרק את הנישואים ורק שיחתום פה פה ושם.

למעלה