הצילו!!!!!בלנצס

אלהלי

New member
הצילו!!!!!בלנצס

זו לא הפעם הראשונה שאני מכינה בלינצס הידועים במושלומותם ודקיקותם והיום הם נדבקים !! כבר חצי בלילה הלכה לי החלפתי מחבת נדבק מה לא נכון אולי דוקא יותר מידי שמן? 6 ביצים שש כוסות חלב 12 כפות שמן (חלק מהן חמאה מומסת) שלוש כוסות קמח . איך לשפר איך להציל? מה לעשות ???

אלהלי

New member
משהו יודע ??? האם מטגנים בחום נמוך

או גבוה ? זה כירים חדשות ואני לא זוכרת איך טגנתי

al55

New member
לטגן על אש בינונית

מידי פעם לשמן את המחבת במעט חמאה

הכמויות והחומרים נשמעים בסדר

אני לא עשיתי אף פעם עם חלב זה המתכון שלי: 2 כוסות מים 4 כפות שמן 2 ביצים כוס קמח 1/4 כפית מלח לערבב לעיסה חלקה. לטגן במחבת חמה משומנת: להכניס כמות קטנה ולנער אותה על פני המחבת עד שתתקבל שכבה דקה ואחידה מן הבלילה. לקרר מדי פעם את המחבת. למלא במילוי הרצוי. תמונה יש בדף 2

אלהלי

New member
אותו הדבר עשיתי רק עם חלב ומיים

בדרך כלל זה עובד יופי.. עשיתי כמות גדולה שעומדת במקרר ושואלת למה ?? ראיתי את שלך (הבלינצ'סים )והם מקסימים

אלהלי

New member
כן, אבל אולי הוא סרוט ..טיפה

בכל מקרה אין לי אחר.. אני לא יכולה לישון .. בנתיים הכנתי את הקיש קישואים שלך ואת השטרודל פרום עז של פירגה ,שאני לא מפסיקה לחשוב עליה שזה החג שלה!!! חג הצימחונים! ואכין את פשטידת הבצל שהמלצת .. ובלינצסים שמחכים למילוי הפטריות של פירגה ולמילוי המתוק של שתיכן.

אולי כדאי לבדוק את נושא החלב ??

האם למישהו בפורום יש ניסיון מוצלח עם חלב בבלילה? נראה שהמשפחה תהנה משפע של אוכל חלבי טעים טעים

לימור ב

New member
גם אני ניסיתי מספר מתכונים, ולעניות

דעתי - העלים יוצאים נהדרים כשהנוזלים מתבססים על מים ומעט שמנת/ריץ', ולא על חלב. החלב נדבק לי בכל מחבת אפשרית. אתמול הכנתי 40 עלים דקיקים ויפים לתפארת החג. רק אל תתיאשי כי כשזה יוצא זה הולך בקלות

אלהלי

New member
החלפתי מחבתות (מהשכנה )

וזה עדין נדבק!!! בלילה נראית בסדר , מה לעשות ? לזרוק?

אלהלי

New member
קמח ! זה מה שהיה חסר!!

לא יאמן זה הטריף אותי, נכנסתי לעקרון לא לזרוק את הבלילה , בן זוגי הסתכל עלי במבט תמוה . כנראה באפיפות של הלילה לא ספרתי נכון את הקמח ועכשיו מונחת לה ערימת(מה שנשאר ..אחרי אין סוף הדבקויות) בלינצ'סים דקיקים עד כדי שקיפות , מושלמים !! תודה למי שניסה לעזור

למעלה