הצילו, בחילות.....

יובלית1

New member
הצילו, בחילות.....

בנות מה עושים? לא יכולה לקום בבוקר מהמיטה, כל הזמן רע לי, לא טוב לי לא יכולה להריח כלום, לטעום כלום והכי גרוע - לא יכולה להקיא. ברור לי שכשאקיא ארגיש טוב יותר, אבל אין מה להקיא. מה עושים? הרופא אומר עד שבוע 12 שזה משאיר לי "רק" 6 שבועות!!!! זה המון. כל יום נראה כמו שנה. בבקשה ערתכם ועצותיכם - תודה.

פיצוש 1

New member
כל מה שקשור ללימון,תתחילי לאכול

יש מאמר בפורום על פתרונות לבחילות,שיהיה בהצלחה

gigish

New member
וגם כל מה שקשור לג'ינג'ר...

* תה ג'ינג'ר עם דבש ולימון: לוקחים שורש ג'ינג'ר טרי, חותכים לקוביות, מרתיחים במים, מוסיפים דבש ולימון. * קוביות ג'ינג'ר מסוכר שקונים בבית טבע - לנשנש. * יש נקודה בזרוע שמשמשת ברפואה הסינית גם נגד בחילות - בחלק הפנימי של הזרוע, 3 אצבעות מפרק כף היד, באמצע - ללחוץ. אפשר לשים פלסתר עם משהו קשה שילחוץ כל הזמן על הנקודה (למשל ג'ינג'ר...). * ארוחות קטנות ותכופות. * לא מטוגן ולא חריף. * יש כדורים שמכילים ג'ינג'ר עם ויטמין B6 תרופות הומיאופתיות: את יכולה להתייעץ עם בית מרקחת הגליל בבן יהודה ת"א.

Rplus1

New member
אוי כמה שאני מזדהה...

גם אצלי זה התחיל בשבוע 6 ואני כבר מתקרבת לסוף 10 וזה עדיין כאן... ובכל זאת יש לי כמה נחמות להציע, בהתחלה זה היה נורא ואז למדתי להתמודד עם זה. א. לאכול, למרות שזה נשמע סותר, זה ממש מקל. להתחיל בקטן, ביס פה ביס שם ולאט לאט להעלות כמויות. לא לתת לבטן להישאר ריקה - זה הכי גרוע. עצה של הרופאה שלי שממש עזרה לי להתחיל לאכול - סורבה לימון - קר חמצמץ ומלא סוכר. ב. לקום מהמיטה - עצה מעצבנת אבל נתנו לי אותה בהתחלה וגיליתי שזה נכון - דווקא כשאני עסוקה אני פחות "זוכרת" שאני מרגישה רע. ג. לקוות לטוב! הזמן עובר, ואת תמיד מוזמנת לפה סתם לקטר...

מלפפון1

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifנצל"ש: הצילו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפסיקו לי הבחילות. פתאום, בלי הודעה מוקדמת. שבוע 6+3 ואני דואגת מאד. וגם צמח לי פצע בשפתיים שאני חוששת שהוא ויראלי ומשפיע על העובר. יכול להיות שיש קשר? אם יש הפלה אז הבחילות מפסיקות?

לא מתוקה, אין קשר בין הפסקת הבחילות

לבין חשש להפלה-יש נשים שלא מתבחלות בכלל!!! לגבי הפצע-אולי יש או היה לך חום??? את זה כדאי לבדוק-ממה זה בא...

gigish

New member
תשמחי על ההפוגה בבחילות!

הפסקה בבחילות לא מעידה על כלום וזה גם לא אומר שהן לא יחזרו מחר או עוד שבוע.... אז תהני מהרגע! לגבי הפצע בשפה, שווה לקפוץ לרופא ולוודא שזה לא הרפס. בכל מקרה לא לדאוג - תופעות הריוניות יופיעו ויעלמו ויופיעו שוב ויעלמו - הופעה / הפסקה של תופעה הריונית לא מעידה דבר על חוסר תקינות ההריון!

ארוחות קטנות!

צנימים עם גבינה קרטיב לימון לימון להימנע מטוגנים או מאוכל מתובל מדיי... והכי חשוב לא לשכוח-שזה עובר!!!

niritcat

New member
מוסיפה טיפ קטן: לשים משהו ליד המיטה

שיהיה לך משהו לנשנש בבוקר לפני שאת קמה. קרקר או מיץ לימון, מה שמתאים לך. לי עזר לימון (גם הפרי וגם סוכריות לימון חמיצות) ומלפפונים חמוצים (לומדת בסוף איך לעשות לבד!
). משהו שמוכח שעוזר ברוב המקרים זה ג'ינג'ר. יש לסולגאר, למשל, כמוסות שורש ג'ינג'ר. שיעבור לך מהר!

למעלה