הצילו !!!!! (אסמבלר)

voguemaster

New member
Art of Assembly languaeg

חיפוש קצר בגוגל יניב תוצאות טובות. נסה למצוא את גרסת ה-PDF. יש גרסה ישנה (ל-16 ביט ו-DOS) ויש גרסא חדשה, אסמבלי תחת חלזונות
(WIN32)

selalerer

New member
יש בעייה אחת עם AOA

המדריך מאוד מפורט ומאוד מפשט. מה הבעייה? זה לפעמים פשוט מידיי ואז החומר נמרך בלי סוף ולעיתים בלי צורך. אני מציע להחזיק את AOA בשביל הבהרת נושאים לא מובנים וללמוד ממדריכים מקוצרים יותר. אפשר להוריד כאלה ב- code.box.sk בהצלחה.

emissary

New member
יש לי גם תוכנה שמאוד עוזרת

אם אתה או מישהוא אחר רוצה שישלח לי הודעה או תגובה לזה

jolp

New member
ספר טוב שעוסק בלימוד שפת אסמבלי

הוא "המדריך לשפת אסמבלי" של פיטר נורטון וג´ון סוקה. פיטר נורטון הוא המייסד של חברת סימנטק, שפיתחה את נורטון אנטי-וירוס, נורטון יוטיליטס וכו´. הספר ערוך היטב ובמהלכו אתה לומד לבנות Sector Editor, שלב אחר שלב, תוך לימוד ויישום של כל יסודות השפה.

the new L

New member
לא יודע מה איתך

אבל אני ממש שנאתי את הספר הזה, הוא מעצבן! חוץ מזה מאוד קשה ללמוד שפה כשבכל הספר אתה כולה כותב איזה 2 תוכניות.

darkstar

New member
הבעיה בספרים של אסמבלר

לפחות בספרים בעברית היא הבעייה של החוסר בהסברים תיאורטים שמונעים ממך להבין את מה שחשוב באמת ומקשים על הלמידה והידיע של בעצם מה אתה עושה!

voguemaster

New member
אם כבר מדברים על ספרים

אני למדתי אסמבלי בעזרת - Using assembly language של הוצאת QUE. אני לא יודע עם עדיין מוכרים אותו בארץ. ספר באנגלית, מלמד אסמבלי של 486 (כלומר את הרוב) ומלמד איך לעבוד גם עם TASM וגם עם MASM. בסיס מצוין לדעתי

jolp

New member
שטויות..

אתה לא צריך ספר, שמכיל אינספור תוכניות דוגמא, בכדי ללמוד שפת תכנות חדשה. בספר הנ"ל, כמו ברבים אחרים, המחבר בחר לתאר את שלבי הכתיבה של תוכנה גדולה, תוך סקירה של מרבית האלמנטים של השפה..

למעלה