הצילו-אני צריכה עזרה!!!!!!!!!!!!!!!

dana999

New member
הצילו-אני צריכה עזרה!!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם! עוד בערך שבועיים יש לי בת מצווה ואני נורא נורא נורא נורא רוצה כלב לבת מצווה כי אני חולה על כלבים.... פעם הייתה לי כלבה אבל היא מתה ממחלה ומאז ההורים שלי ממש מסרבים לאמץ כלב... אתם יכולים לעזור לי למצוא דרך לשכנע את ההורים שלי?! בבקשה?! אני ממש רוצה!!!!!!!!!!!!!!! בתודה, דנה.

דנהלוי

New member
מה סיבה שהוריך לא מסכימים לאמץ את

כלב שוב? מפני שהוריך לא רוצים לטפל בכלב עוד פעם או מה? כי אני מנסה להבין מה בעיה של הוריך שלא רוצים לאמץ?

dana999

New member
להורים שלי יש בעייה אחרת עם כלבים..

הבעייה שלהם היא שאין להם כוח לנקות אחריו, ולהוציא אותו לטייל, ואני מנסה להסביר להם שכלבים אפשר גם לאלף והם אומרים שאין להם כוח ושהם יותר מידי לחוצים בעבודה והם לא מאמינים לי שאני יוכל להתמודד עם זה בעצמי... בבקשה תעזרו לי!!!!!!! דנה.

ל א ק י

New member
גם לי לא נתנו..|אליהו|../images/Emo107.gif

לקח לי בערך חודש לשכנע אותם שיתנו לי כלב... פשוט כל הזמן נידנדדתי להם עם זה.. תנסי לגרום להם להבין שאת באמת תנקי אחריו, ותטיילי איתו..

dana999

New member
אני מנסה!

אני מנסה כבר מתחילת השנה... ההורים שלי פשוט כל כך לחוצים בעבודה, וכל כך לחוצים בכלל שנורא קשה לשכנע אותם.... איך אתה הצלחת? (אתה בן או בת?) תודה רבה, דנה.

ל א ק י

New member
אני בת..../images/Emo13.gif|אליהו|../images/Emo107.gif

והסברתי להם שבמקרה שאני באמת לא אטפל בכלב כמו שצריך, ולא אנקה אחריו, נוכל להחזיר אותו. ואמרתי להם שאם הם בחיים לא יתנו לי לנסות לגדל כלב, הם בחיים לא ידעו אם אני מסוגלת או לא. וצריך לנסות דברים חדשים בחיים..
בסוף הם החליטו לאמץ כלב..
ועכשיו הם לא מסוגלים להפרד ממנו, ולא יכולים לתאר את החיים שלהם בלי הכלב
וגם ההורים שלי היו מאוד לחוצים בעבודה.. אבל תנסי לדבר איתם כשהם לא לחוצים, תנסי למצוא זמן מתאים

dana999

New member
|לכבוד לאקי! תגובה בקשר לעצה שלך...

תודה רבה על העצה, אבל ניסיתי, וזה לא הצליח אפילו לא טיפה...
אמא שלי אמרה לי שזה נאום יפה אבל בכלל לא משכנע ושהיא בשום אופן לא תסכים להכניס כלב הביתה....
אולי תספרי לי איך ההורים שלך כל כך נקשרו לכלב שאימצתם? אולי אם אני יספר את הסיפור הזה להורים שלי זה יהיה להם נוגע ללב והם יסכימו?
תודה, דנה.

dud3

New member
תגידי..

שזה על אחריותך הכלב ושאת תטפלי בו כמו הבן שלך

dana999

New member
מה זה?!

מה זה היה התמונה הזאת? (ההודעה הזאת מיועדת לשני ששלח לי הודעה שבה הוא צירף תמונה! מה זה?! בקשר לעיצה שלך, אני לא חושבת שהם יסכימו.... אני ינסה!!!! תודה רבה, אני יודיע לך אם הצלחתי.... תודה, דנה.

למעלה