הצילו! אני ממוטטת!!!

הצילו! אני ממוטטת!!!

משהי שמעה על קפיצת גדילה בגיל 8 חודשים? תמוז לא מפסיק לאכול כבר יום וחצי. הנקה, מרוסקים, מוצקים - הכל. בכל ארוחה הוא הגדיל את הכמות (בערך כפול) והוא עדיין דורש מזון כל חצי שעה בערך. אני הרוסה מעייפות. כל הלילה הוא ינק וגם במשך היום ינק הרבה יותר מכרגיל. אין לי אפשרות לנוח יותר ממה שאני ישנה בלילה וגם בחג המתקרב ובא בנזוגי יעבוד ולא יהיה בבית. אפשרות הסבים נבדקה ונפלה... מה עושים? איזה מזון מגביר ייצור החלב במיידי? (חוץ משתיית תה עם חלב שזה לא בא בחשבון מבחינתי). הלילה אני מתכוונת לישון (בסלון) ובנזוגי יאכיל אותו בחלב המופשר (שהקפאתי בימים טובים יותר...). מחכה לתשובה, אקרא מחר כי עכשיו אני צוללת למיטה. המון תודה!

GshelT

New member
אולי זה שיניים ולא קפיצת גדילה ?../images/Emo12.gif

כי גם אצלינו יש יניקה אינטנסיבית, פלוצים והתעוררויות מלוות בבכי. אני גמורה אבל עכשיו ירד לי האסימון אז נתתי קצת גליגם. אולי גם אצלכם ?

../images/Emo101.gif

דברים שמגבירים יצור חלב : כדורי חילבה - יש בכל בית טבע לקחת לפי ההוראות שיפור יגיע מהר היניקה מעודדת יצור חלב אם שמיר-כפית שמיר במים רותחים שלוש דקות לסנן ולשתות אניס- חצי כפית בכוס מים שלוש דקות לסנן ולשתות קימל- כפית או שתיים של זרעי קימל בכוס מים לעשר דקות לסנן ולשתות זרעי שומר- כפית בכוס מים רותחים למשך 10 דקות לסנן ולשתות ורבנה רפואית -שמים כפית במי ברז לשמונה שעות מסננים ושותים תנסי לתת לו דייסות אולי אפילו על חלב אם . מקווה שמשהו יעזור

למעלה