הצילווו פורים בפתח

הצילווו פורים בפתח

אתמול הלכתי יחד עם בעלי לחיפוש תחפושת לנסיך שלנו נכנסו לטיוס אר אס, כפר השעשועים ועוד כל מיני חנויות קטנות ולא מצאתי תחפושת לגיל שלו אולי למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג תחפושות לילד בגיל 7 חודשים באיזור המרכז? אנחנו מודים למי שיוכל לעזור ושיהיה לכולנו חג שמח

shubina

New member
היי

היום קניתי לבן שלי תחפושת מהממת של דבורה (בן 8 חודשים), אין דברים כאלה!! תחפושת מאוד מושקעת ומקורית המיקום- רחוב ביאליק ברמת גן, בערך באמצע (לא נראה לי שיש שם לחנות...) מצד שמאל אם הולכים בכיוון הנסיעה. זו חנות צעצועים שאם נכנסים- רואים מול העיניים קולב עמוס בתחפושות של חיות בלבד... יש שם המון- חיפושית, דולפין, פיל, מרבה רגליים, דינוזאור וכו'... המחיר- 49 ש"ח, והוא יעשה את זה ב 45 בקלות, אבל לא להתמקח יותר מזה כי הוא מתעצבן...
למען האמת תמיד הייתי אנטי מוחלט לתחפושות של חיות כי תמיד הן נראות פושטיות מסאטן ואני לא אוהבת (בכלל- לא אוהבת תחפושות קנויות, לגדול אני מכינה). אבל אצלו היו באמת תחפושות מוצלחות מקווה שעזרתי!

תודה רבה

בהחלט שעזרת וכבר היום אגש לחפש את החנות ובינתיים האם יש עוד מקומות שאנשים פה יודעים עליהם?

לגיל הזה הייתי מכינה משהו לבד...

אני מאוד אוהבת את התחפושת של המרבה רגליים - לקחת בגד גוף ולתפור הרבה גרביים מסביב (למלא אותם בקצת אקרילן) ולקשור סרט/קשת על הראש עם 2 מחושים ממנקי מקטרות תסתכלי פה על עוד רעיונות - אותי אישית חיפשו לחתול בגיל שנה

למעלה