הצילוווו

ninii

New member
הצילוווו

אני וחברה מחפשות לשכור מקום. 3 חדרים, ז"א 2 חדרי שינה (בגודל סביר ולא כאלה שהיו פעם מרפסת...) וסלון. הבעיה היא כמובן עלות... מה קרה למחירים??? הומלס כבר מיאש לגמרי- כך גם המדס... איפה מוצאים דירה במצב יחסית טוב, בסביבות העיר תל אביב וצפונה? מקווה שהגעתי למקום הנכון :]

Jazz Singer

New member
אני לא ממש יודעת מה המחירים בת"א

השאלה היא מה סביר בעינייך וקחי בחשבון שתל אביב נחשבת יקרה.

ninii

New member
אמממ

אני מאמינה שאנחנו דיי ראליות -סביבות 650 דולר- ואנחנו לא נעולות על תל אביב, גם הרצליה או רמת השרון הולך...

Jazz Singer

New member
ולא מצאתן??

650 אכן נשמע לי ריאלי. עשיתי חיפוש בהומלס וזה מה שמצאתי. מה לא נראה לך כאן? http://www.homeless.co.il/rent/default.asp?Search=1&OrderBy=&AscDesc=&Page=1&iNumber1=1&iNumber3=11&iNumber4=3&iNumber4_1=3&fLong1_1=650&SearchFor=&x=10&y=2

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

ממה שאת מספרת, טווח המחירים שבו אתן מחפשות הוא ממש סביר (זה לא כאילו אתן רוצות לשכור דירה ב- 400 דולר.). מה שהייתי ממליצה לכן זה לחפש באופן אקטיבי בשכונות שמעניינות אתכן, ואולי אפילו לשקול משרדי תיווך: לפחות באיזור השרון, 650 דולר, כשזה כבר כולל תיווך, צריכים להניב דירה נאה. קחי בחשבון שעכשיו זה קצת "עונת המלפפונים" של הדירות, אבל תוך שבוע שבועיים כבר צריכה להסתמן תזוזה לכיוון ההיצע. עד אז, את מוזמנת לשתף אותנו בחריקות השיניים

dikla222

New member
היי,אני חדשה כאן...

שלום
רציתי להגיב לבחורה שמחפשת דירה עם חברה שלה. גם חברה שלי ואני מחפשות באותו איזור שאתן מחפשות ונתקלנו במחירים סבירים דווקא באיזור שאת מחפשת בו. יש גם את האתר יד2 כנסי לשם יש מלא מודעות,חפשי בעיתונים מקומיים לא חסרות דירות במחירים נורמלים. דוגמא: מצאנו דירה בדיזינגוף 4 חדרים+גינה ו2 מרפסות ל2 חדרים 690 דולר ארנונה בין 130 ל150 ש"ח וחשמל בין 200 ל250 ש"ח. נשמע לי טוב דווקא... רצינו לקחת את הדירה הזאת אבל היינו צריכות להתחיל לחפש עוד שותף/ה שימלא את החלל הריק של החדר ה-3
. בכל מקרה,לא הלכנו על הדירה הזאת לבסוף ואנחנו ממשיכות לחפש. שיהיה לכן בהצלחה

למעלה