הצילוווו

zipzip8

New member
הצילוווו

לחבר שלי יש פפילומה באיבר המין. רופא הנשים שלי אמר לא לשכב איתן אפילו עם קונדום, בגלל החשש לפתח סרטן צוואר הרחם. מצד שני, עבר כבר שבוע וחצי בלי סקס ואנחנו משתגעיםפ. מה לעשות? לפני חצי שנה חבר שלי נדבק בפפילומה, ולכן לא שכבנו במשך חודש. אבל גם אחרי שזה עבר פשוט לא חזרנו לעשות סקס, אולי פעם בשלושה שבועות. זה נורא.

hpv

שלום לך ציפציפ דבר ראשון בלי לחץ דבר שני כדאי מאוד לקרוא קצת על HPV לפני שנלחצים כל כך כי יש נטייה לרופאים להלחיץ...... וירוס HPV -HUMAN PAPILOMA VIRUS אכן גורם בסבירות מסוימת בזן מסוים שלו סרטן בצוואר הרחם. הזן המסוים הוא אחד מני זנים רבים והוא לא גורף! יחד עם זאת הוירוס כשלעצמו הוא מאוד מדבק במגע גם אם אין חדירה מלאה. מה שאני לא מבינה זה מאיפה החבר שלך נדבק כל הזמן מחדש? ואם גם את נדבקת ואתם כל הזמן מעבירים את זה אחד מהשני, אזי כדאי לשניכם לקבל טיפול. במידה וההדבקה שלו מפיקה יבלות (worts/skin tags) אז הטיפול הוא מאוד פשוט אצל רופא עור. במקרה זה אין חשש להתפתחות של סרטן צוואר הרחם כי זן אחר.

אם כבר אז גולשות ../images/Emo8.gif

ורופאים נוטים ברבים מהמקרים לתת מידע חלקי, מוגזם ומוּטה. או לפחות כזה שלא באמת אפשר להבין ממנו מה כדאי לעשות באמת.

למעלה