הצילווווו

מיואש7

New member
הצילווווו

אני הולך למות... כל עולמי התמוטט עלי... אף אחד לא יכול לעזור לי... אני חושב שאין שום דבר שאני יכול לעשות יותר... יש לי שתי אופציות.. להרוג את אשתי והילדה הקטנה ולהתאבד... או להתאבד ואשתי והילדה יחיו קצת מהביטוח חיים הלא גדול שלי (אחרי שיחזירו חובות) העסק שלי התמוטט , הבנקים מתחילים עם העיקולים שלהם, צ'קים שיחזרו עוד שבוע יהפכו אותי למוגבל, אחד מהצ'קים האלה לשוק האפור, את האוטו כבר מכרתי, הבית בשכירות, אף בנק לא מסתכל עליי, לא קרובים עשירים לא חברים אכפתיים, אחלה חיים. אני לא רוצה להשאיר את הילדה שלי לבד בעולם, אני לא יהיה שם לדאוג לה, היא לא מבינה כלום כרגע, זה לא יזיז לה, כאב קצר ודי. רציתי להופיע בעיתון בכותרת כלכלית, עכשיו אני אופיע ככותרת מקוללת.

stkachov

New member
וואו

אין לי מילים. אין לי גם הרבה עיצות, רק שראיתי בגלובס, יש מדור כזה עם פרסומת של בעלי מקצוע, ויש שם מודעה לכל מיני עמותות או ארגונים שניתן לפנות אליהם בדיוק לאנשים כמוך, והם מבטיחים לעזור. תנסה לחפש מחר. אולי יעזור.

למיואש

היי אולי במקום להתבכיין תטפל בבעיה מהיסוד אם צריך ייעוץ אשמח לעזור 0544566566

falash

New member
במקרה שלא שמעת - אין הזדמנות שניה

ביטוח חיים לא תופס במקרה של התאבדות. גן עדן וכאלה זה סיפורים לילדים... לגבי חובות למוסדות חוקיים, יש הליכים משפטיים של פשיטת רגל אישית שנועדו להגן על אנשים במצבך. לגבי חובות לגורמים אפורים...אני לא יודע איך לעזור. יש לך משפחה, יש לך אחריות, תחפש עבודה אחת ליום, ועוד עבודה ללילה, ולאט לאט תצא מזה. בהצלחה !!

למעלה