הצילווווו

הצילווווו

התחילה לכאוב לי הברך אני מתה מפחדדדדדד פליז תגידו שאין לי כלום אוף אנעי מקווה שאין לי כלוםם

ליזיגי

New member
כנסי חבובה ../images/Emo9.gif

לדעתי אם לא היו לך כאבים בעבר, ואת לא סובלת מכאבים בד"כ, זה יכול להיות עבודה לא נכונה שעשית באחד מהשיעורים האחרונים.. לכי לרופא, ותראי כמה שיותר מהר מה הבעיה.. יש לי חברה שיש לה בעיות ברכיים באופן קבוע, וזה לא מונע ממנה לרקוד, אז אל תדאגי.. חוצמזה שאני בטוחה שזה כלום.. לכי לרופא להיות בטוחה בהצלחה

תראי

לי קבוע כל שיעור יש כאבי ברכיים.. וזה לא מונע ממני לרקוד...האמתי שלא הלכתי לרופא בכלל...אני יודעת שתיגדו שזה לא בריא וזה וזה...אבל לא נורא:) ובקשר אליך: יכול להיות שסתם נתפס לך שריר או משהו...חכי לשיעור הבא..יכאב לך גם? אז אם את רוצה תלכי לרופא:) עדי...

Mr GK

New member
לא להתרגש...

מכל כאב קטן. יכול להיות בהחלט שזה זמני ושזה יעבור. אם זה ממשיך אז רצוי לפנות לבדיקות או לפחות לבחון האם את עובדת נכון ולא פוגעת בברכיים.

LiRoNi18

New member
לי גם יש כאבים בברכיים

כבר הרבה זמן... ואני חושבת שזה קורה בד"כ בתקופות של עונות המעבר.. וכבר הייתי ברופא.. והוא לא מצא כלום.. שלחו אותי לצילום.. אבל לא הלכתי.. אני מפחדת..

g i l i

New member
אל תדאגי לי התגלו בעיות ברכיים

לפני שנתיים ואני עוד רוקדת ... יש כל מיני טיפולים שמונעים.. ותחכי עם זה איןלך מה לרוץ לרופא תחכי לראות אם זה חוזר..

למעלה